Cine este Ștefan Rareș de la Chefi la Cuțite. Are doar 8 ani și face jocuri video

Publicat pe

Multă lume s-a întrebat cine este Ștefan Rareș de la Chefi la Cuțite. Copilul minune de la Antena 1 are doar 8 anișori, dar este pasionat de gastronomie și face jocuri video.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Rareș este unul dintre cei mai tineri concurenți de la Chefi la Cuțite. Chiar și așa, a reușit să îi lase fără cuvinte pe jurați. Are doar opt anișori, dar a pregătit un desert perfect. I-a cucerit pe toți cu preparatul lui, dar și cu celelalte talente ieșite din comun pentru un copil atât de mic.

A venit în sezonul 9 de la Chefi la Cuțite fiind convins că va reuși să meargă mai departe. Are deja un an și jumătate de când face mâncare. Inițial i s-a părut destul de greu, dar s-a ambiționat și a considerat că este suficient de capabil să se descurce.

Cine este Ștefan Rareș de la Chefi la Cuțite. Are doar 8 ani și face jocuri videoCine este Ștefan Rareș de la Chefi la Cuțite. Are doar 8 ani și face jocuri video

Cine este Ștefan Rareș de la Chefi la Cuțite

Ștefan Rareș are 8 ani și se ocupă cu crearea de jocuri video. În ultimii doi ani, copilul talentat de la Antena 1 a creat de unul singur aproximativ 30-40 de jocuri video. Este foarte pasionat de ambele domenii, iar acum s-a bucurat să apară la televizor. Mai mult de atât, le-a adus și un dar inedit celor trei jurați: jucării LEGO, făcute după chipul lor.

„Mi-am dorit de foarte mult timp, de pe la vreo 7 ani. Am mari emoții pentru că este prima dată când vin la televizor și am pregătit și o surpriză pentru chefi. Am avansat și am trecut la o grupă de 10 ani.

În acel joc sunt diferite personaje și eu pun niște comenzi, ca să se miște sau să facă o acțiune. De exemplu acum de curând am făcut un joc cu o bunică și un pui și acea bunică putea să arunce cu foc din mână și acel pui devenea prăjit la grătar ', a spus Ștefan Rareș.

Citește și: Surpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i gătească

Citește și: Ce dramă ascunde campioana la fitness de la Chefi la Cuțite. Ramona Erturk a fost violată la 6 ani

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la Cuțite! Ce fel de mâncare a gătit

Jurații de la Chefi la Cuțite, mesaje emoționante pentru Gina Pistol

„Felicitări Gina Pistol și Smiley. Go Girl!’, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram. Și Chef Sorin Bontea s-a bucurat extrem de mult când a auzit că iubita lui Smiley a născut: ‘Gata, de azi avem o nepoțică. Felicitări Gina Pistol’.

„Ce pot să îi urez? Îi doresc să aibă o fetiță sănătoasă, zgomotoasă. Abia o aștept să mă împiedic de ea în platou. La noi așa suntem obișnuiți, cu copiii prin bucătărie’, a fost și reacția lui Cătălin Scărlătescu pentru Fanatik.

Dumnezeu a avut alt plan. De-aia am ținut secret atâtea luni. Vârsta, analizele mele nu mă recomandau pentru a rămâne însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină, ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că nu am făcut ceva bine. Am lucrat mult în ziua aia, ți-am zis să nu te culci, că vreau să îți spun ceva.

Am ajuns pe la 1 jumatătate dimineața, am luat testul și i-am zis lui Andrei – cred că sunt însărcinată. Și ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic starea aia. Îmi era frică să mă gândesc. În lunile ce au urmat, totul era nesigur… dar acum totul este în regulă”, a declarat Gina, înainte să nască.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter