Cum și-a sărbătorit Zanni victoria de la Survivor. Ana Porgras a filmat totul

Publicat pe

Zanni a reușit să câștige Survivor România 2021, iar victoria sa a fost sărbătorită printr-o petrecere ca la carte. Câțiva dintre foștii săi colegi s-au bucurat pentru reușita fostului Faimos, iar Ana Porgras a postat totul pe rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni a fost în al nouălea cer după ce a câștigat Survivor România 2021. Fostul Faimos s-a bucurat alături de câțiva dintre cei care i-au fost colegi. Cu toții au încins o petrecere de zile mari.

Cum și-a sărbătorit Zanni victoria de la Survivor. Ana Porgras a filmat totulCum și-a sărbătorit Zanni victoria de la Survivor. Ana Porgras a filmat totul

Cu cine și-a sărbătorit Zanni victoria

După ce a fost votat în număr covârșitor de mare și a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2021, Zanni a încins o petrecere de zile mari.

Zanni a avut alături de el prietenii apropiați din competiție. Fostul Faimos a dansat și cântat împreună cu Sebi, Cucu, Ștefan, Raluca și Ana. Cea din urmă a postat totul pe rețelele ei sociale.

Citește și: Ce face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor:

Citește și: Andrei Dascălu de la Survivor, prima reacție după ce Zanni a câștigat:

Citește și: Fulgy, arestat la domiciliu după ce a bătut un jurnalist.

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, primele dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului:

Sebi s-a bucurat foarte tare de victoria lui Zanni și împreună au cântat una dintre melodiile Faimosului, „Senzație'.

Zanni nu a uitat nici de Elena Marin și i-a dedicat câteva versuri în care cântă despre…oftică.

Teoria conspirației – Survivor 2021

Zanni a fost cel mai susținut concurent de la Survivor. Pe lângă foștii colegi care i-au făcut campanie, Alex Velea și Antonia au fost cei care au îndemnat publicul să-l voteze. Astfel, numărul votanților a fost extraordinar de mare.

Mai mult, pe anumite grupuri de Facebook au apărut și teorii ale conspirației care spun că toată finala ar fi o făcătură și că, de fapt, nu Zanni ar fi trebuit să câștige concursul.

Chiar și cei doi reporteri care l-au intervievat pe Zanni după câștigarea concursului au fost criticați. Internauții au lăsat comentarii negative pe contul de YouTube în care spuneau că Alex Dobreanu și Cornelia Ionescu au stricat finala prin modul în care au gestionat-o.

Urmăritorii au fost dezamăgiți de faptul că cei doi reporteri au vorbit continuu peste concurenți. Însă a existat și un moment cu totul ciudat: Cornelia Ionescu a pus concurenții să cânte un colind.

„Prezentatorii ăia au stricat tot. Trebuia să fie domnul Dan până la sfârșit; Doi ciumpalaci. Au tras de Zanni din toate părțile zici că era o mobilă', a fost unul dintre comentarii.

Cringe interviul de după, foarte dezorganizat. A stricat orice emoție și vorbă frumoasă dată de Dan la încheierea transmisiunii televizate', a fost un alt comentariu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter