Câți bani a câștigat Zanni la Survivor. Suma depășește așteptările tuturor

Publicat pe

Puțini sunt cei care știu câți bani a câștigat Zanni, la Survivor România. Deși multe persoane s-ar fi așteptat ca singura miză să fie premiul cel mare, în valoare de 50.000 de Euro, s-a aflat suma care i-a intrat săptămânal în conturi lui Zannidache, iar cifrele sunt uriașe!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce Zanni a luptat vreme de șase luni în Republica Dominicană, tânărul a câștigat Survivor România și a intrat în posesia marelui premiu de 50.000 de Euro. Totuși, trebuie să remarcăm faptul că, în conturi, tânărul va primi mai puțini bani și după ce se scad taxele, rămâne cu 45.000 de Euro. Totuși, dacă vă întrebați câți bani a câștigat Zanni pentru fiecare săptămâna petrecută în condiții greu de imaginat, vă spunem că suma este mare.

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021: „Am fost luați de val'

Citește și: Zanni de la Survivor, dezvăluiri dureroase despre copilăria lui: „În cămin, ăia mai mari mă băteau'

Citește și: Andrei Dascălu de la Survivor, prima reacție după ce Zanni a câștigat: „Am sperat până în ultimul moment'

Citește și: Imagini de la majoratul lui Zanni de la Survivor. I-au fost alături prietenii de la orfelinat

Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, Zanni ar fi câștigat, în fiecare săptămână în care a participat la Survivor, 1.000 de Euro. Astfel, tânărul a petrecut 26 de săptămâni în Dominicană, fiind cel mai longeviv concurent de la Survivor România. După un calcul simplu, deducem că Zannidache a primit 26.000 de Euro pentru cele 26 de săptămâni în care a făcut parte din show și, potrivit Playtech.ro, a plecat acasă cu nici mai mult nici mai puțin de 71.000 de Euro, obținuți în șase luni.

Câți bani a câștigat Zanni la Survivor. Suma depășește așteptările tuturorCâți bani a câștigat Zanni la Survivor. Suma depășește așteptările tuturor

S-a aflat câți bani a câștigat Zanni la Survivor, dar iată cum îi va investi artistul

Astfel, după ce s-a aflați câți bani a câștigat Zanni la Survivor, tânărul a mărturisit că își dorește să își cumpere un apartament. În prezent, locuiește la cămin, dar are de gând să își ia propria casă, pe care să o amenajeze și decoreze alături de internauții care l-au susținut vreme de șase luni, în competiția de la Kanal D.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez.

Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni', a transmis Zanni.

Zanni, poveste de viață dureroasă: „Am supraviețuit într-un orfelinat'

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător', a transmis Zanni, înainte de a participa la Survivor România.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter