Albert, mesaj emoționant pentru Zanni, după ce Faimosul a câștigat Suvivor: "Am zis, tu ești cel mai mare adversar"

Publicat pe

După încheierea competiției din Republica Dominicană, Albert Oprea a dat dovadă de fair-play și i-a transmis lui Zanni, câștigătorul Survivor, un mesaj emoționant, în care îi recunoaște pe deplin meritele din cadrul concursului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși el nu a reușit să ajungă în marea finală, Albert Oprea a lăsat orice animozitate și regret la o parte și l-a felicitat pe Zanni, câștigătorul Survivor. Gestul de fair-play venit din partea Războinicului a fost transmis pe rețelele de socializare. Albert, care din păcate, nu și-a văzut visul de a ajunge în finală, i-a făcut colegului său o declarație neașteptată.

Albert, mesaj emoționant pentru Zanni, după ce Faimosul a câștigat Suvivor: "Am zis, tu ești cel mai mare adversar"Albert, mesaj emoționant pentru Zanni, după ce Faimosul a câștigat Suvivor: "Am zis, tu ești cel mai mare adversar"

Albert l-a felicitat pe Zanni după ce a câștigat Survivor

Albert Oprea a fost săptămâni la rând favoritul publicului, numărându-se printre cei mai votați concurenți din competiție, însă, din păcate, nu a putut duce până la capăt promisiunea făcută tatălui său, fiind eliminat înainte de a ajunge în finală. Războinicul a dat însă dovadă de sportivitate în momentul în care Zanni a fost desemnat câștigătorul Survivor și a ținut să marcheze momentul în stilul său.

După ce s-a încheiat competiția, toți concurenții s-au întors la hotel, unde au sărbătorit împreună victoria lui Zanni până dimineața. Ulterior, Albert a transmis un mesaj pe contul său de socializare, dezvăluind faptul că, în timpul competiției, l-a considerat pe Zanni cel mai de temut adversar.

„Bravo, băi, meriți, jur! Am zis, tu ești cel mai mare adversar. Când eram eu favorit, ziceam: ‘Băi, dacă am șanse să câștig, ăsta e cel mai mare adversar’.”, i-a mărturisit Albert lui Zanni în timp ce se filmau împreună.

Citește și: Zanni este marele câștigător Survivor România! Tensiunea a atins cote maxime în finala Survivor

Citește și: Alex Velea, dezvăluiri emoționante despre Zanni: „Cred că părinții lui îl văd și le pare rău că l-au lăsat’

Citește și: Elena Marin îl atacă pe Zanni după eliminarea de la Survivor: „Inteligență distructivă’

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021: „Am fost luați de val'

Citește și: De ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă. Cum arată cele trei ținute superbe / EXCLUSIV

„Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul”

Din păcate, visul lui albert Oprea de a intra în marea finală la Survivor s-a oprit, în pofida faptului că Războinicul s-a numărat printre favoriții publicului.

„Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce am putut. Nu am avut nicio secundă gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei. Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am considerat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine”, declara albert în momentul eliminării de la Survivor.

Ce va face Zanni cu premiul

Cât despre Zanni, pe lângă trofeu și un capital uriaș de popularitate, Faimosul a câștigat și 50.000 de euro. Artistul a mărturisit că nu își dorește să investească în carieră, ci vrea să își cumpere o casă. Tânărul a crescut în centre de plasament, iar acum locuiește la cămin, aspect pe care este gata să îl schimbe.

Marea lui dorință era de a-și cumpăra propria locuință, lucru care se va și întâmpla în curând. Totodată, tânărul a mărturisit că datorează victoria sa fanilor care l-au votat în număr covârșitor de mare și, drept răsplată, a promis că îi va ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui. Este pregătit să-i primească pe internauți în viața sa prin intermediul rețelelor sociale și își dorește ca aceștia să îi fie alături în cele mai importante momente.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine’, a mărturisit Zannidache.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter