De ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă. Cum arată cele trei ținute superbe / EXCLUSIV

Publicat pe

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit civil de anul trecut, iar anul acesta au ales două weekend-uri pentru cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Vedeta a purtat trei rochii de mireasă diferite. A optat pentru o rochie diafană la Biserică, iar la petrecere a avut alte două rochii, una pentru dansul mirilor, iar cealaltă pentru a se simți comod, când petrecerea s-a încins. De asemenea, Roxana Ionescu ne-a vorbit și despre povestea melodiei alese pentru valsul miresei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dacă nu greșesc, cred că ai avut trei rochii de mireasă, nu? Una la biserică și două la petrecere… Care e povestea lor, cum ai ales aceste modele?

Da, aşa este, am purtat trei rochii. Povestea a fost creată de Andreea
Mia. Pentru biserică am ales ceva diafan, la care să pot să accesorizez și voal, iar pentru petrecere am mers, pentru început și pentru dansul mirilor, pe rochia din pene, iar când petrecerea s-a încins, m-am schimbat
într-o rochie scurtă.

De ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă. Cum arată cele trei ținute superbe / EXCLUSIVDe ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă. Cum arată cele trei ținute superbe / EXCLUSIV

Roxana Ionescu: „Organizarea a decurs foarte bine'

Cum a fost să organizezi o petrecere de nuntă în pandemie? V-ați lovit
de ceva probleme?

Organizarea a decurs foarte bine, nu am întâmpinat dificultăți, am apelat la prieteni profesionişti, care ne-au oferit cele mai bune variante.

Citește și: Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu.De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași zi

Citește și: Roxana Ionescu, despre sarcină la scurt timp de la nuntă:”Așteptăm foarte tare momentul!”

Citește și: Fulgy a ajuns să fie păzit de patru bodyguarzi:„Să nu mă supere cineva, că sunt în stare de orice!'

Citește și: De ce nu a devenit mamă Rodica Popescu Bitănescu:„Este secretul meu'

Am văzut la Monica Munteanu, buna ta prietenă, o super fotografie cu tortul… Mai bine ne povestești tu despre tort, că mie-mi plouă în gură, deja!

Am avut un tort special gelato, nu vreau să te fac să pofteşti şi mai mult decât o faci deja, dar chiar a fost foarte gustos şi răcoritor, perfect să te revigoreze după toate reprizele de dans.

Cum au ales Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu melodia pentru dansul mirilor

Ce melodie ați ales pentru valsul miresei și care este povestea ei?
Cât de mult ați repetat ca să iasă totul perfect?

Noi iubim muzica, iar asta nu este un secret. Dar poate ce nu știai este că suntem îndrăgostiți de muzica italiană și avem multe amintiri frumoase pe foarte multe piese. „Ti Amo este în topul preferatelor noastre, iar pentru că ne-am dorit să dansăm vals, a ieșit câștigătoare. (zâmbește) Nu am avut mult timp la dispoziție să repetăm, dar când faci ceva cu pasiune îți iese din prima. Recunosc, am repetat o singură oră, joi, cu o zi înainte de nuntă. (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Gabriel Dranau, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter