De ce nu a devenit mamă Rodica Popescu Bitănescu: „Este secretul meu”

Publicat pe

Rodica Popescu-Bitănescu și-a dorit un copil. Rodica Popescu-Bitănescu are o căsnicie fericită cu Mircea Bitănescu, de mai bine de 45 de ani. Totuși, chiar dacă iubirea dintre ei este indestructibilă, cei doi nu au copii. Marea actriță a mărturisit că ea și-a dorit un copil, însă subiectul este unul sensibil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rodica Popescu-Bitănescu și-a dorit un copil. Chiar dacă au trecut 46 de ani, marea actriță Rodica Popescu-Bitănescu și soțul ei, Mircea Bitănescu se iubesc ca în prima zi. Cei doi s-au cunoscut în momentul în care Rodica Popescu-Bitănescu susținea examenul pentru permisul de conducere. Mircea Bitănescu se afla în comisia de examinare.

De ce nu a devenit mamă Rodica Popescu Bitănescu: „Este secretul meu'De ce nu a devenit mamă Rodica Popescu Bitănescu: „Este secretul meu'

Între îndrăgita actriță și soțul ei a fost dragoste la prima vedere, însă, chiar dacă iubirea dintre ei a fost și este una indestructibilă, cei doi nu au devenit părinți. Totuși, Rodica Popescu-Bitănescu a declarat că și-a dorit un copil, însă subiectul este unul prea delicat pentru îndrăgita actriță.

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu s-a luptat cu atacurile de panică, în copilărie:„Foamea m-a înnebunit'

Citește și: Tora Vasilescu, despre operațiile estetice:„Rodica Popescu Bitănescu mi-a spus că sunt tunată'

Citește și: Nadine a luat Bacalaureatul, la 44 de ani:„Mă pregătesc de facultate'

Citește și: Andreea Berecleanu și soțul ei au fost nași de cununie.Cine sunt finii lor

Rodica Popescu-Bitănescu și-a dorit un copil

Chiar dacă nu a devenit mamă, Rodica Popescu-Bitănescu și-a dorit un copil de-a lungul timpului. Marea actriță nu a dorit niciodată să vorbească despre acest subiect. Totuși, aceasta a mărturisit că iubește copiii, motiv pentru care și-a și dorit unul. Însă, Rodica Popescu-Bitănescu a spus că motivul pentru care nu a devenit mamă reprezintă un lucru foarte personal, pe care dorește să-l păstreze secret.

Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu', a mărturisit Rodica Popescu-Bitănescu, potrivit wowbiz.ro.

Rodica Popescu-Bitănescu: „Am crescut cu atac de panică’

Toate necazurile și lipsurile din copilărie au lăsat urme atânci în sufletul actriței Rodica Popescu Bitănescu. Aceasta a crescut cu atacuri de panică, însă tot ea spune că nu avea timp nici să se plângă de ceea ce i se întâmpla. Actrița era nevoită să muncească și nu mai avea timp și pentru terapie.

Eu am crescut cu atac de panică. Timp de 11 ani am mâncat numai mâncărică de prune şi magiun. Am făcut gimnastică de disperare, ca să mă fortific. Am fost o tipă foarte ambiţioasă. Nu aveam timp de panică. Trebuia să mă duc acasă, să iau hârtiuțe mici de ziar, să le fac cu apă şi făină, să fac pungi pe care le vindeam, că lumea nu avea. Aveam atac de panică să mă rezolv, să fac ceva. Că lumea zice, am atac de panică. Păi, fă ceva, să ieşi din atac de panică! Eu nu am avut timp să mă vait. Nu m-am văitat niciodată', a mai povestit Rodica Popescu Bitănescu, la Antena 3, la un moment dat.

Sursa Foto: captură de ecran, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter