Nadine a luat Bacalaureatul, la 44 de ani: „Mă pregătesc de facultate”

Publicat pe

Niciodată nu este prea târziu! Nadine nu s-a lăsat și la vârsta de 44 de ani a luat Bacalaureatul. Mai mult, vedeta se pregătește acum și de facultate. Nadine a dezvăluit ce cursuri i-ar plăcea să urmeze și a explicat de ce s-a apucat de școală la peste 40 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nadine a reușit să ia Bacalaureatul la 44 de ani. Vedeta nu se oprește aici și vrea să facă și o facultate.

Nadine a luat Bacalaureatul, la 44 de ani: „Mă pregătesc de facultate'Nadine a luat Bacalaureatul, la 44 de ani: „Mă pregătesc de facultate'

Nadine a povestit de ce nu a făcut școala la timpul ei și a explicat cum a ajuns să se reîntoarcă la școală la vârsta de 38 de ani.

Nadine: „L-am luat cu note bune'

Nadine a luat Bacalaureatul și, ca o adolescentă, se pregătește de înscrierea la facultate: „L-am luat cu note bune. Acum mă pregătesc de facultate', a spus Nadine pentru fanatik.ro.

Citește și: Nadine, secretul unei relații de durată:

Citește și: Drama lui Nadine. Prezentatoarea TV a suferit enorm când sora ei s-a sinucis:

Citește și: Ce decizie a luat soțul Andei Adam, după ce artista s-a afișat cu noul iubit.

Citește și: Ce medie are fiul cel mare al Ancăi Serea la Bac.

Vedeta a menționat că își dorește să urmeze o facultate în domeniul pshiologiei, la distanță, fie că este în România sau în afară. Prima ei variantă ar fi fost Universitatea din București, însă învățămâmtul la distanță a fost eliminat pentru Facultatea de Psihologie.

Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate. Încă mai caut. Din păcate, de anul asta, Universitatea din București a scos cursurile la distanță de la facultatea de psihologie așadar trebuie să mă reorientez ', a mai spus vedeta.

De ce s-a reîntors Nadine la școală, la 38 de ani

Nadine a reușit să se reîntoarcă la școală la vârsta de 38 de ani, iar acum, la 44 de ani, a luat Bacalaureatul și are în plan să urmeze și o facultate.

Vedeta a explicat de ce s-a reîntors la școală atât de târziu. Nadine consideră că omul are nevoie atât de experiențele pe care i le oferă viața pentru a învăța, dar și de o școală.

Din punctul meu de vedere evoluția unui om trebuie să conțină atât experiența de viață, cât și educația academică. Școala vieții trebuie să fie în perfectă armonie cu educația școlară. Una fără alta naște anomalii'.

Aveam o experiență de viață care mi-a făcut rost de o viață frumoasă și amintiri fabuloase, însă îmi lipsea însă acel limbaj comun cu cei din jurul meu', a mai spus Nadine.

Nadine: „Am reușit să mă îmblânzesc suficient'

Nadine are un băiețel în vârstă de 11 ani. În această perioadă, vedeta s-a ocupat atât de educația lui, cât și de a ei.

Nadine a vrut să vadă cum va fi transformată după ce va urma o școală și a mărturisit că s-ar fi întors la învățământ chiar și de trebuia să o reia de la clasa I.

Sunt noțiuni pe care le dezvolți doar în școală. Și, cum sunt un om extrem de curios și pasionat de a descoperi diverse despre mine, în primul rând, am vrut să mi dau această experiență de viață. Eram curioasă în ce mă va transforma. M-aș fi întors la școală și dacă trebuia să o fac de la clasa întâi'.

Iubesc să învăț, iubesc informația, dar, adevărat, să nu îmi fie impusă. Poate de aceea mi-a fost ușor să fac școală la 40 și nu în adolescență. Am nevoie ca propria-mi lege de viață să fie în armonie cu legile societății, iar asta din adolescență. Așadar, la 38 de ani am reușit să mă îmblânzesc suficient cât să stau 5 ani în banca și să-mi fac temele', a mai adăugat Nadine.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter