Narcisa şi Ştefan, doi copii dintr-un centru de plasament, au avut media aproape de 10, la BAC 2021

Publicat pe

Narcisa şi Ştefan, doi copii dintr-un centru de plasament din Iaşi, au obţinut printre cele mai mari medii la examenul de Bacalaureat 2021. Povestea celor doi copii, aflaţi în Centrul de Servicii Sociale Bucium, a fost făcută publică de Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, într-o postare pe Facebook.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Narcisa şi Ştefan sunt doi dintre copiii aflaţi în centrul de plasament şi care au reuşit să obţină medii foarte mari la examenul de Bacalaureat.

Citește și: Dialog scandalos între Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani:„Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat’

Citește și: Prințesa Lia și fiul ei, evacuați din casă.Prințul Paul este urmărit internațional

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anda Adam:'Imaginea este vulgară. Exagerează cu…'

„Vă aduc o veste bună!

Am primit cu bucurie, cu mândrie și emoție, vestea că cei doi tineri absolvenți de liceu aflați în grija colegilor noștri de la Centrul de Servicii Sociale Bucium, au promovat bacalaureatul cu note extraordinare.

Narcisa a obținut 10 la fizică, 10 la matematică și 9.80 la limba română, o medie excepțională de 9.93.

Ștefan, un alt tânăr sârguincios a luat 10 la fizică, 9,50 la limba română și 9,35 la matematică, deci o medie de 9,61. Ștefan a reușit prin această performanță să obțină prima medie la examenul de bacalaureat din întreg liceul Gheorghe Asachi.

Îmi doresc ca această generație, precum și cele viitoare, să aibă toți această perspectivă și să realizeze că și notele mari pregătesc un copil pentru viață.

Mulțumesc doamnei Andreea Corodescu și Direcției Generale pentru Asistență și Protecția Copilului Iași pentru sprijinul permanent pe care l-au acordat și pentru legătura excepțională pe care au dezvoltat-o cu fiecare copil în parte.

Felicitări tuturor absolvenților, sunteți mândria tuturor!

Cu emoție în suflet, vă țin pumnii în acest nou capitol al vieții pentru voi!”, a scris Costel Alexe în postarea de pe Facebook.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter