Prințesa Lia și fiul ei, evacuați din casă. Prințul Paul este urmărit internațional

Publicat pe

În timp ce Prințul Paul este urmărit general și internațional, după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare, în dosarul Ferma Băneasa, soția și fiul lui de 11 ani au ajuns la hotel. Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand au fost evacuați din vila de lux pentru că nu au mai plătit ratele la bancă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Potrivit România TV, Prințesa Lia și micul prinț ar fi pierdut vila de lux din Capitală și exista informații conform cărora banca ar fi vândut deja celebra casă din centrul Bucureștiului. În acest moment, potrivit unor surse din rândul apropiaților, Prințesa Lia și cel mic ar locui într-un hotel de patru stele din nordul Capitalei. 

Prințesa Lia și fiul ei, evacuați din casă. Prințul Paul este urmărit internaționalPrințesa Lia și fiul ei, evacuați din casă. Prințul Paul este urmărit internațional

Prințesa Lia a cerut să plece pentru o lună în străinătate, iar deplasarea să se facă în lipsa acordului tatălui. 

Paul Lambrino, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română, după ce a fost căutat acasă pentru aplicarea mandatului de arestare și nu a fost găsit. Surse din anchetă arată că acesta ar fi plecat în Portugalia.

Fotografia și detaliile despre Paul Philippe al României, cetățean român, născut în Franța, au fost postate pe pagina persoanelor urmărite de Poliția Română, pentru că nu s-a putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influență, luare și dare de mită.

„La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice', arată IGPR.

Citește și: Imagini de la Survivor România, în timpul Uraganului Elsa.Daniel Pavel a filmat tot

Citește și: De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul:„Dacă sunt de condamnat…’

Citește și: Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu!Primele fotografii de la cununia civilă

Prințesa Lia, despre soțul ei urmărit iternațional: „Paul este nevinovat”

Paul Lambrino ar vrea să ceară azil politic, după spusele soției sale. Aceasta a spus că nu ştie unde de află soţul ei, fiind de negăsit după ce a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul Ferma Băneasa.

„Paul este şi s-a considerat nevinovat. Vom folosi toate căile legale care ne stau la dispoziţie pentru a demonstra acest lucru. Prinţul Paul al României se consideră victima unui proces politic. E inadmisibil ca drepturile lui să nu fie recunoscute nici acum. El nu a fugit din ţară în urma condamnării, ci a plecat în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune”, a spus prinţesa Lia, într-un interviu pentru Antena 3.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter