Iulia Albu a criticat-o dur pe Anda Adam: "Imaginea este vulgară. Exagerează cu..."

Publicat pe

Anda Adam a fost luată din nou în vizor, de Iulia Albu în cadrul rubricii Marțea Neagră, din emisiunea „La Măruță', de la Pro TV. Criticul de modă a comentat cea mai recentă apariție a artistei, prezentă la un eveniment al cărui dress code a fost all-white.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulia Albu nu și-a reținut deloc vorbele când a fost vorba despre Anda Adam. Fără pic de jenă, aceasta a comentat nu doar stilul vestimentar al cântăreței, ci și felul în care îi arată părul sau decizia de a-și expune exagerat bustul.

Iulia Albu a criticat-o dur pe Anda Adam: "Imaginea este vulgară. Exagerează cu..."Iulia Albu a criticat-o dur pe Anda Adam: "Imaginea este vulgară. Exagerează cu..."

„Este și o să rămână o păpușă Barbie, ea așa dorește să fie. Nu are o siluetă urâtă, dar exagerează cu această expunere a bustului.
Nici dacă ar fi natural nu ar trebui expus așa.

Să își vopsească rădăcinile, nu să apară așa. Are încălțămintea aurie, are un ceas potrivit pentru costum, dacă nu ar fi avut acea bluză… Așa nu, pentru că imaginea este vulgară', a spus Iulia Albu la PRO TV.

Fashion editorul a mai criticat și alte apariții de-ale Andei Adam din trecut.

„Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o! Nici ale Andei Adam… pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar. Asta este o părere personală.

Să se simtă omul bine în pielea lui și să nu-și facă anumite lucruri care sunt inutile. E doar părerea mea. Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce', spunea Iulia despre Anda Adam, în urmă cu doar câteva ediții.

Citește și: S-a pierdut cu firea! Ioniță de la Clejani, reacție violentă după ce Margherita ar fi agresat două femei pe Calea Victoriei

Citește și: Presupusul iubit al Margheritei susține că nu i-a dat droguri! Ce pastile ar fi luat, de fapt, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert:„Nu s-ar fi ajuns aici dacă…’

Iulia Albu nu vrea să mai discute despre Adelina Pestrițu

Întrebată de Măruță ce părere are despre ținuta Adelinei Pestrițu, prezentă la același eveniment, Iulia Albu a spus simplu: 'Nu vorbesc de Adelia Pestritu'.

Designer-ul și-a dat cu părerea și despre alte vedete. Despre Anamaria Prodan a spus că este foarte bine îmbrăcată și despre Denisa de la Bambi că se observă o evoluție în materie de modă. Andreea Marin s-a aflat și ea pe lista Iuliei Albu și aceasta a afirmat despre 'zână' că se vede progresul în ținutele ei vestimentare.

Pe Antonia o place!

Nu demult, Iulia Albu a declarat că îi plac mai mult femeile care își păstrează naturalețea și care nu au implanturi mamare, cu mențiunea că iubita lui Alex Velea este o femeie foarte frumoasă chiar și așa.

„Îmi place această zonă mult mai naturală a Antoniei. Mi se pare că i se potrivește foarte bine. Este o altă poziție decât normală, nu mă deranjează. Dacă făcea Anda Adam poza aceasta, nu ar fi arătat niciodată așa această imagine. Această imagine, nu ea. (…) Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o!

Nici ale Andei Adam… pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar. Asta este o părere personală. Să se simtă omul bine în pielea lui și să nu-și facă anumite lucruri care sunt inutile. E doar părerea mea. Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce', a spus Iulia tot în emisiunea lui Măruță. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter