Ce note a obținut Bibi la BAC. A vrut să depună contestație: „O să mă credeți nebună”

Publicat pe

Bibi a susținut examenul de Bacalaureat în urmă cu câteva zile. Cu siguranță, ziua de ieri a fost una plină de emoții pentru artistă pentru că și-a aflat notele. Aceasta s-a descurcat de minute, luând peste 9 la toate materiile, însă Bibi a vrut să depună contestație la una dintre materii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bibi a încheiat cu brio una dintre cele mai importante etape din viața ei, ci anume liceul. Ieri, s-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat, iar cântăreața a fost nerăbdătoare să afle ce note a primit. Ei bine, aceasta s-a descurcat excelent, iar notele reflectă munca pe care Bibi a depus-o în cei patru ani de liceu.

Ce note a obținut Bibi la BAC. A vrut să depună contestație: „O să mă credeți nebună'Ce note a obținut Bibi la BAC. A vrut să depună contestație: „O să mă credeți nebună'

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Bibi a obținut peste 9 la toate materiile. Mai exact, la Limba și Literatura Română a obțiunut nota 9,10, la Istorie a primit nota 9.40, iar la geografie a obținut nota 9,75. Prin urmare, media de BAC a lui Bibi este de 9,41.

Citește și: Ce medie are fiul cel mare al Ancăi Serea la Bac.Ce facultate va urma David

Citește și: Nadine a luat Bacalaureatul, la 44 de ani:„Mă pregătesc de facultate'

Citește și: Cum arăta Justyna, iubita lui Alex Bodi, înainte de operațiile estetice.E de nerecunoscut!

Citește și: Fulgy, amenințări în timp ce Dan Capatos vorbea despre el, la emisiune:'Vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor'

Bibi a vrut să facă contestație după ce a primit notele de la BAC

Cu toate că Bibi a obținut note excelente la Bacalaureat, aceasta și-a dorit să depună contestație. Materia ei preferată a fost geografia și artista era convinsă că a făcut de 10, nu de 9,75. Bibi a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram dorința de a depune contestație.

Puteam să vă anunț mult mai devreme despre rezultatele din BAC, dar bineînțeles că Bibi est eo nebună și a vrut să facă contestație așa că m-am gândit în ce fel să vă anunț. Mi-am dorit să fac contestație și-o să mă credeți de-a dreptul nebună, contestație fix la materia la care am luat cea mai mare notă, adică la geografie, unde am luat 9,75. Eu știam sigur că lucrarea mea este de 10, deci nu mă așteptam la altă notă la geografie și m-a uimit un pic să văd acolo 9,75', a mărturisit Bibi pe Instastory.

Bibi este mulțumită de notele de la BAC

Bibi le-a cerut urmăritorilor ei părerea în legătură cu depunerea contestației în ceea ce privește nota la geografie de la examenul de Bacalaureat. Ei bine, după lungi momente de cugetare, artista s-a decis să nu mai depună contestație și să își păstreze nota. Mai ales, că Bibi a obținut notele pe care și le-a dorit, cântăreața propunându-și să ia peste 9 la toate materiile.

Gata, n-am mai făcut nicio contestație că m-am și enervat. Gata! Îmi place nota pe care am luat-o. Oricum, am luat exact cum mi-am propus. Mi-am dorit să am peste 9 la toate materiile, așa a fost, media 9,41 sunt super ok cu asta, ce pot să-mi doresc mai mult de la viață? Note super bune, super mulțumită de rezultatele pe care le-am avut', a mai spus Bibi pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter