Fulgy, amenințări în timp ce Dan Capatos vorbea despre el, la emisiune: ”Vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor”

Publicat pe

Fulgy de la Clejani l-a amenințat pe Dan Capatos cu moartea, după ce prezentatorul de la Xtra Night Show a zis în emisiune că este un pericol public. Din cauza drogurilor, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani are un comportament halucinant. Nu e prima dată când tânărul amenință persoanele publice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În emisiunea de seara trecută de la Xtra Night Show, un nou material cu Fulgy a fost difuzat la televizor. Înainte de a începe materialul, Dan Capatos a ținut să precizeze că Fulgy a devenit un pericol public din cauza acțiunilor pe care le face în ultima perioadă.

„Dacă se mai îndoia cineva de faptul că atunci, la momentul acela în care a ieșit scandal, când ziceam eu că ne-a mințit Ioniță că ar fi sunat la Poliție, cred că ce veți vedea în seara asta va fi de natură să vă convingă definitiv, deși comunicatul Poliției vi l-am și citit, ștampilat și semnat, așa cum îl voia Ioniță, era fără echivoc. Duminică, 4 iulie, în jurul orei 23:30, Ioniță a apelat din nou serviciul de urgență 112 și a spus că a fost bruscat de către fiul său. Se pare că Fulgy i-a dat un pumn. Indiferent de retorica lui Ioniță și a Vioricăi, cum că „e puiul nostru, trebuie să-l apărăm', cu Fulgy trebuie făcut ceva la modul serios', a spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

Fulgy, amenințări în timp ce Dan Capatos vorbea despre el, la emisiune: 'Vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor'Fulgy, amenințări în timp ce Dan Capatos vorbea despre el, la emisiune: 'Vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor'

Prezentatorul de la Antena 1 a tras un semnal de alarmă și a spus care este părerea lui în privința acestei situații, care se pare că a scăpat de sub control chiar și pentru Viorica și Ioniță de la Clejani.

„Fiecare oră în care Fulgy e lăsat în libertate devine periculoasă pentru cei din jur. Nu cred că mai are rost să explicăm de ce. E atât de imprevizibil de la o oră la alta, și-mi pare rău că trebuie să spun asta, el trebuie supravegheat de la o oră la alta, respectiv în fiecare oră, într-un fel sau altul. Lăsarea în libertate a lui Fulgy, indiferent ce ar însemna asta, că asta nu înseamnă să-l arestezi, Doamne ferește, dar dacă nu se implică cine trebuie să se implice, începând de la familie până la autorități, devine periculoasă pentru noi toți cei din jur, indiferent ne apreciază sau nu, cum de altfel spunea și aici că-și apreciază familia și-l face „băi, lăutare', adică de la un minut la altul se schimbă', a continuat el.

Dan Capatos nu vede eforturile Clejanilor spre a-l face bine pe Fulgy

Prezentatorul de la Xtra Night Show a spus public că el nu vede eforturile pe care familia Clejanilor le face pentru ca fiul lor să își revină. Dan Capatos a amintit că Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal, după ce a fost prins la volan fără permis.

„Tocmai ce l-au prins la volan el neavând carnet și are din nou un dosar penal. Nu înțeleg, câte tâmpenii trebuie să facă ca lumea să se trezească și să realizeze că acest copil nu este deloc pe drumul bun indiferent câte eforturi se fac sau se spun despre ele că ar exista, dar ale căror efecte sunt inexistente. Eu nu văd eforturile familei de a-l aduce pe linia cea bună când el este de o agresivitate crescândă', a mai transmis Capatos.

„Cât de orbi trebuie să fim noi cei din jurul său încât să nu realizăm că nu e bine. Nu că nu e bine, e praf și pulbere. Ne păcălim singuri?!Acum e ok, acum te înjură. Hai să-l ajutăm într-un fel. (…) Situația nu e bine deloc. Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su. Cât e 100% spațiul intim al familiei în care doar familia poate acționa și de unde încolo acționează autoritățile? (…) Ce trebuie făcut să preîntâmpini o situație ce s-ar putea să nu mai poată fi reparată dacă s-ar întâmpla? Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de cel fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur?! Cât să mai găsim scuze?', a mai susținut Dan Capatos.

Citește și: Fulgy a recunoscut că are probleme cu drogurile și că a fost la un pas să-și omoare părinții: 'Am fost internat'

Citește și: Dialog scandalos între Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani: „Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat”

Citește și: Fulgy, scandal în fața casei. I-a amenințat pe jurnaliști: 'Chem șmecherii. Plecați că dau în voi'

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos

În timp ce emisiunea se derula pe post, Fulgy a avut o reacție șocantă și l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Tânărul nu a fost încântat de observațiile făcute de moderator și și-a ieșit din fire.

„Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu [email protected]#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor!”

Probabil dându-și seama că vorbele lui nu sunt cele mai potrivite, Fulgy a completat mesajul într-o altă notă: Vă omor cu sticle de M… (n.r. – șampanie), pe ton!', a transmis Fulgy pe rețelele sociale.

Reacția lui Dan Capatos, după ce Fulgy l-a amenințat cu moartea

Prezentatorul a văzut în timpul emisiunii filmulețele pe care băiatul Clejanilor le postase pe rețelele de socializare și în care era amenințat. Dan Capatos a reacționat și a ținut să precizeze că Fulgy și-a dat seama că a spus ceva grav, apoi a încercat să o dea în glumă spunând că îi omoară cu sticle de șampanie scumpă.

„Mă bucur că Fulgy se uită la noi la emisiune și îi spun ca și cum aș vorbi cu copilul meu: Fulgy, liniștește-te!. Ne-a și transmis un mesaj. Încă mai ai timp să te liniștești, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama nimeni nu a reușit să o ducă la nesfârșit în felul ăsta. Încearcă să faci ceva, dacă poți, dacă nu sper să ai prieteni aproape care să te ajute. O să iau ca pe o glumă acest mesaj pe care el îl transmite pe rețelele de socializare, însă repet, e depășită cu mult linia peste care s-ar putea întâmpla orice. (…) Nu vrem decât să-ți salvezi în ceasul al 28-lea viața și să-ți faci una cum meriți, pe măsura talentului', i-a transmis Dan Capatos lui Fulgy.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter