Roxana Ionescu, despre sarcină la scurt timp de la nuntă: "Așteptăm foarte tare momentul!"

Publicat pe

Roxana Ionescu așteaptă cu sufletul la gură venirea unui copil în viața ei și a lui Tinu Vidaicu, bărbatul cu care s-a căsătorit recent, după opt ani de relație. În urmă cu doi ani, cuplul a trecut printr-un moment extrem de greu, când copilașul pe care îl așteptau cu nerăbdare a încetat din viața în pântecele mamei. Mai îndrăgostiți ca niciodată, Roxana și Tinu sunt convinși că vor deveni părinți la momentul potrivit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Luna de miere nu va fi imediat după nuntă, după cum anunță Roxana, ci abia la iarnă. Cum s-au ridicat restricțiile impuse de pandemie și cei doi au două cluburi în Timișoara, cel mai probabil au treabă multă în această vară. Cea mai mare dorință a Roxanei și a lui Tinu este, însă, aceea de a deveni părinți.

Roxana Ionescu, despre sarcină la scurt timp de la nuntă: "Așteptăm foarte tare momentul!"Roxana Ionescu, despre sarcină la scurt timp de la nuntă: "Așteptăm foarte tare momentul!"

'Noi avem două cluburi in Timisoara, dar nu am făcut acolo petrecerea, Nu a plecat nimeni in patru labe de acolo. Noi, la club, avem niste shot-uri renumite cu struguri, pe care le am adus la acest club (n.r. la clubul unde s-a ținut petrecerea). Luna de miere poate va avea loc la iarna. Ne dorim un copil, asteptam foarte tare momentul acesta', a declarat Roxana Ionescu, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:'S-a filmat totul' / EXCLUSIV

Citește și: Emilia Popescu a avut COVID-19! Cum se simte acum actrița:'Încercam să mă calmez, dar…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:„Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…’/ EXCLUSIV

„Doi copii vrem!”

Roxana Ionescu a traversat o perioadă extrem de grea, după ce în 2019 a pierdut o sarcină avansată. Mai avea doar trei luni până să-și strângă bebelușul în brațe, dar n-a fost să fie. Roxana și soțul ei, Tinu Vidaicu, au suferit enorm, dar acum sunt pregătiți să încerce din nou să aibă un copil.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât.’, a declarat Roxana Ionescu în urmă cu ceva timp.

Roxana Ionescu a povestit și despre pierderea sarcinii, iar experiențele dure prin care a trecut de-a lungul vieții au învățat-o să vadă prima parte a paharului.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu). Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.’, a mai spus Roxana Ionescu.

Roxana și Tinu, nuntă ca-n povești

Nunta Roxanei și a lui Tinu a fost una ca-n povești! A ținut chiar trei zile și trei nopți și s-au distrat cu toți prietenii, chiar în mai multe reprize. Și-au unit destinele în Catedrala din Timișoara, iar mai apoi au petrecut alături de oamenii apropiați lor și multe personaje din showbiz.

'Nunta a avut loc in weekend, a fost cea mai frumoasa zi din viata noastra. A fost ca un vis care a durat foarte repede, desi nunta a durat trei zile si trei nopti, am avut oameni minunati langa noi.

Eu și Tinu eram impreuna de 8 ani. Nunta a avut loc la Timisoara, la Catedrala ne-am casatorit, apoi am mers la o sala unde am petrecut.', a mai spus Roxana Ionescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter