Elena Marin îl atacă pe Zanni după eliminarea de la Survivor: „Inteligență distructivă”

Publicat pe . Actualizat Vineri, 09 iulie 2021, 18:58

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor România după ce a intrat în cursa pentru votul publicului. Faimoasa regretă că aventura ei din Republica Dominicană a luat sfârșit. Pe de altă parte, aceasta nu a avut deloc lucruri frumoase de spus la adresa lui Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În momentul în care a aflat că ea este cea eliminată de la Survivor, Elena Marin a izbucnit în lacrimi. Aventura ei din Republica Dominicană a luat sfârșit, iar acum aceasta a făcut primele declarații după ce a părăsit competiția. În cadrul emisiunii Teo Show, Elena Marin a mărturisit că în momentul în care Daniel Pavel i-a rostit numele, emoțiile au copleșit-o.

bu-1bu-1

A fost un moment care m-a surprins, un moment copleșitor. În momentul în care l-am auzit pe Daniel Paveș că experiența Survivor s-a încheiat pentru mine, am simțiti cu mă apucă toate transpirațiile. În acele momente, îți tremură vocea, îți transpiră palmele', a spus Elena Marin de la Survivor, la Teo Show.

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor.Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Citește și: Ce foști concurenti de la Survivor vin la finală!Cearta între ei a început din aeroport

Citește și: Declarații de dragoste între Ana Pogras și Zanni, înainte de finala Survivor:„E iubirea aia că am învățat…'

Citește și: Maria nu regretă greșelile pe care le-a făcut la Survivor:„Știu că se uită părinții mei și…'

Elena Marin, primele declarații după Survivor

Elena Marin este singura femeie de la Survivor care a ajuns atât de departe în competiție. Aceasta a spus că, într-adevăr, a fost dificil pentru ea, însă nu vrea să facă o diferență între femei și bărbați pentru că la Survivor toți au avut șanse egale.

Așa este. Este greu, este dificil ca femeie să trăiești în astfel de condiții. Nu vreau să fac o comparație între bărbați și femei. Acolo, toți am fost cu șanse egale. Desigur că mai ai și probleme hormonale, ca femeie…', a mai spus Elena Marin.

În continuare, Faimoasa și-a caracterizat colegii de la Survivor, iar la adresa lui Zanni nu a avut deloc cuvinte frumoase de spus.

Elena Marin îl atacă pe Zanni după Survivor

Primul fost coleg pe care Elena Marin a trebuit să-l caracterizeze a fost nimeni altul decât Zanni. Cu toții știm că între cei doi Faimoși au existat nenumărate conflicte de-a lungul competiției. Drept urmare, după ce a fost eliminată de la Survivor, Elena a avut de spus despre Zanni că are o inteligență distructivă.

„Zanni: inteligență distructivă

Sebastian Chitoșcă: ușor manipulabil

Ștefan Ciuculescu: foarte vocal

Simona Hapciuc: o mamă eroină

Culiță sterp: om bun

Raluca Dumitru: interesul își poartă fesul

Jador: sufletist și cântăcios

Cătălin Moroșanu: putere și calitate

Maria Chițu: adolescentă rebelă', este modul în care Elena Marin și-a caracterizat colegii de la Survivor.

„Multe lucruri am învățat de la colegii mei'

În continuare, Elena Marin a spus că a învățat foarte multe lucruri de la colegii ei. Mai exact, Faimoasa spune că, datorită colegilor, a învățat să aibă mai multă încredere în ea. În plus, Elena a mai mărturisit că a mai învățat ce înseamnă să respecti oamenii de lângă tine, chiar dacă nu îți plac persoanele respective.

Foarte multe lucruri am învățat de la colegii mei. În plrimul rând, să am mai multă încredere în mine, să fiu mai puternică, să nu mă las doborâtă de nimic. Eu sunt calmă de felul meu, dar încerc să fiu și mai calmă. Niciodată nu este bine să încerci să fii rău, să începi să critici. Am învățat ce înseamnă să respecți oamenii de lângă tine, chiar dacă nu îți plac', a mai spus Elena Marin, de la Survivor.

Elena Marin, despre Zanni și Sebastian

Întrebată ce crede despre Zanni și Sebastian Chitoșcă, Elena Marin nu a vrut să vorbească urât despre cei doi, în ciuda conflictelor pe care le-au avut de-a lungul competiției Survivor.

Mi-ar plăcea să nu, inclusiv acum, la finalul acestei competiții pentru mine, mi-ar plăcea să nu vorbesc urât despre ei. Inclusiv de la Sebastian și de la Zanni am avut lucruri de învățat. Sebastian întotdeauna mi s-a părut că este ușor influențabil și că Zanni l-a manipulat. În același timp, a fost foarte impulsiv și de fiecare dată nu se putea controla.

În momentul în care era acuzat, simțea nevoia să atace și el. Totuși, cred că undeva are un fond bun, cred că dacă ne-am fi cunoscut în viața reală, cred că ne-am fi înțeles altfel. Nu mi s-a părut că a jucat corect în această competiție. Mi s-a părut că a încercat să scoată în evidență anumite lucruri care nu au fost reale, dar fiecare și-a jucat cartea după cum a considerat', a spus Elena Marin pe theXclusive.

Elena Marin crede că Zanni trebuia eliminat de la Survivor

Elena Marin consideră că Zanni este cel care merita mai puțin decât ea să rămână în competișia Survivor. Aceasta a spus că Faimosul are o inteligență distructivă pe care o folosește să le facă rpu celorlalți.

Omul care consider că nu merită din punct de vedere, nu din punct de vedere sportiv, din punct de vedere coportamental, din punctul de vedere al strategiilor, al lucrurilor murdare și necurate pe care le-a făcut este Zanni. Este omul care are o inteligență mare pe care o folosește în scopuri distructive. Nu o folosește în niciun caz pentru a încerca să lupte corect, să luate drept, să fie pentru el bine. El se hrănește prin a-i distruge pe alții. Inclusiv dureros a fost acum când am părăsit competiția, când am ieșit din consiliu și nu știu… cred că nu aș putea niciodată, dacă el, în această seară, ar fi ieșit din competiție nu cred că aș fi putut să strig la el și să-i zic „Dumnezeu a făcut dreptate', lucru pe care el l-a făcut. A strigat după mine și a zis că „în sfârșit, n-ai mai reușit să păcălești'. Nu consider că am păcălit nicio secundă', a mai spus Elena Marin.

„Eu și cei care mă cunosc știu cum sunt'

Elena Marin a mai spus că ea nu a jucat niciun rol la Survivor și că familia și prietenii ei o cunosc cu adevărat. Aceasta a mai afirmat că Zanni a vrut să scoată lucrurile din context pentru ca ea să fie pusă într-o lumă defavorabilă.

Asta sunt și sunt bucuroasă că iubitul meu, care în fiecare seară când veneam de la muncă sau mi se întâmpla ceva și de fiecare dată puneam la suflet, el era cel care avea toată răbdarea din lume și-mi spunea „nu te mai consuma, nu mai plânge, încearcă să fii mai dură, încearcă să ascunzi când cineva îți face un rău. Familia mea știe cum sunt, prietenii apropiați… Asta îmi dă cumva încredere că eu și cei care mă cunosc știu cum sunt. În plus, alte persoane au vrut să scoată din context lucrurile astea, să creadă că mă prefac, că joc un rol, lucru pe care l-a făcut Zanni de la începutul competiției și până acum. Omul care nu din punct de vedere sportiv, că din punct de vedere sportiv a demonstrat, ci al calității umane și al dreptății și al lucrurilor cinstite, este omul care nu merita să mai fie aici în acest punct al competiției', a mai spus Elena Marin despre Zanni.

Elena Marin, de la Survivor: „A fost un moment critic pentru mine'

Elena Marin a fost întrebată și despre momentele critice de la Survivor pentru ea. Aceasta a declarat că a fost extrem de dureros în momentul în care Zanni a spus că ea s-a dat la el și la Cosmin Stanciu.

„Primul dintre ele a fost în momentul în care Zanni m-a acuzat ca m-am dat la el și la Cosmin, lucru care efectiv am simțit că sufăr atât de tare și că nu întelegeam de unde s-a produs acea minciună. Știam că, indiferent de situația în care eu mă aflam cu Andrei, știam că el poate vedea lucru ăsta, știam că am o mamă și un tată care se uită la această emisiune și mă cunosc și mă gândeam că oare ce o să spună. Nu știam pentru că nimenu nu voia să îmi spună exact cum s-a ajuns să se spună lucrurile astea, toată lumea se ferea. A fost un moment critic pentru mine. A fost un moment în care efectiv nu știam cum să reacționez, nu știam ce să fac și m-a durut și m-a devastat foarte tare, asta fiind la începutul competiției', a mai afirmat Elena Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton