Maria nu regretă greșelile pe care le-a făcut la Survivor: „Știu că se uită părinții mei și...”

Publicat pe

Marea finală a competiției Survivor Romînia se apropie cu pași repezi, iar Maria Chițu este foarte fericită că a ajuns atât de departe. În cadrul consiliului de după prima semifinală, Războinica a vorbit despre ce înseamnă experiența Survivor pentru ea, dar și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a avut loc prima semifinală la Survivor România, Elena Marin, Zanni și Maria Chițu au întrat în cursa pentru votul publicului. Înainte de a se afla că cea care părăsește competiția este Elena Marin, Maria a mărturisit că se simte recunoscătoare pentru faptul că se află la Survivor și că este printre ultimii concurenți rămași.

Maria nu regretă greșelile pe care le-a făcut la Survivor: „Știu că se uită părinții mei și...'Maria nu regretă greșelile pe care le-a făcut la Survivor: „Știu că se uită părinții mei și...'

Mă simt foarte emoționată. Știu că se uită părinții mei în momentul ăsta la mine și-mi vine să zâmbesc, îmi iau puterea de acolo. Mă simt emoționată, dar în același timp, mă simt recunoscătoare pentru că sunt aici. Sunt printre ultimii cinci rămași. Mi-am dorit foarte mult să trăiesc această eperiență. A fost totul o aventură de când am ajuns aici. Am trecut prin foarte multe lupte interiore, exterioare, lupte sociale, sportive', a spus Maria Chițu, la Survivor.

Citește și: Cum își justifică Zanni comportamentul la Survivor:„Am fost judecat pentru cum arăt'

Citește și: Zanni a fost bruscat de Maria în semifinală, la Survivor:„Ticăloasa asta mică…'

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor.Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor!Erau de nedespărțit, dar în competiție s-au evitat

Maria Chițu, la Survivor: „Merit să merg mai departe'

Maria a mai spus că este conștientă de faptul că se luptă cu doi veterani, referindu-se la Elena Marin și la Zanni. Cu toate acestea, Războinica a mai spus că, în ciuda faptului că nu se află de foarte mult timp la Survivor, a demonstrat că își merită locul în competiția difuzată la Kanal D. Maria a mai declarat că a demonstrat foarte multe atât pe traseu, cât și social și că mereu a făcut ceea ce a simțit.

Mă uit în dreapta mea și văd că mă lupt cu doi veterani. Câteodată mă gândesc că deși nu sunt veterană și deși sunt aici de mai puțin timp, am demonstrat foarte multe atât pe traseu, cât și social, am făcut întotdeauna ceea ce am simțit și merit și eu, la fel ca și ei, să merg mai departe', a mai declarat Maria Chiți la Survivor.

Maria Chițu: „Mi-am văzut greșelile pe care le-am făcut'

Maria Chițu este conștientă de faptul că a mai făcut și greșeli la Survivor, însă nu regretă nimic pentru că doar așa a reușit să învețe. În plus, lecțiile pe care le-a primit în Republica Dominicană o vor ajuta și pe viitor, după cum ea însăși a afirmat.

Am reflectat la tot parcursul meu din această competiție. Mi-am văzut atât punctele slabe, cât și punctele forte, mi-am văzut greșelile pe care le-am făcut. Nu regret aceste greșeli pentru că atunci când voi pleca acasă și îmi voi aminti de momentele grele prin care am trecut, de greșelile pe care le-am făcut. Una dintre ele este impulsivitatea. O să-mi aduc aminte și atunci când voi întîmpina alte momente grele, alte situații complicate în viața mea, o să-mi fie de folos și asta mă bucură. Așa că nu regret nimic. Pot spune doar că această experiență m-a ajutat să fiu mai bună decât am fost până acum.

Orice s-ar întâmpla, sunt bucuroasă cu ceea ce am trăit aici. Sunt recunoscătoare, cum am zis și mai devreme. Am rămas ultima Războinică, ceea ce mă face să zâmbesc. Sunt mândră de mine. asta simt acum', a mai adăugat Maria, în cadrul consiliului de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter