Cum își justifică Zanni comportamentul la Survivor: „Am fost judecat pentru cum arăt”

Publicat pe

Zanni a intrat în cursa pentru votul publicului la Survivor, alături de Elena Marin și Maria Chițu. Înainte de a se afla că Elena este cea care părăsește competiția, Zanni a vorbit despre tot ce a învățat în ultimele șase luni de când se află la Survivor România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor. De foarte multe ori a fost desemnat favoritul publicului, dar, pe lângă acest aspect, a avut și foarte multe conflicte la Survivor, emisiune difuzată la Kanal D. Cum marea finală se apropie cu pași repezi, Faimosul a ținut să spună tot ce a învățat la Survivor. Acesta a mărturisit că a devenit mai tolerant cu cei din jurul lui și că se poate adapta la orice mediu.

Cum își justifică Zanni comportamentul la Survivor: „Am fost judecat pentru cum arăt'Cum își justifică Zanni comportamentul la Survivor: „Am fost judecat pentru cum arăt'

Am aflat despre mine câtă de toleranță pot să am, cât de mult pot să mă adaptez la mediu, la oameni, cât de mult pot să îi simt și să îi intelge pe cei din jur, ce conexiuni pot să creez și cât de mult pot să îmi doresc să lupt cu cei care fac giumbușlucuri. Am aflat că sunt alergic la vrajeală și la texte din basme', a spus Zanni, la Survivor.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Zanni, înainte de finala Survivor

Citește și: Sebastian Chitoșcă, cuvinte dure la adresa Elenei Marin:„Un om care minte, care nu recunoaște că a greșit'

Citește și: Reacții după eliminarea Elenei de la Survivor. Logodnicul Faimoasei:„187 de zile în care…'

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor.Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Zanni, despre experiența Survivor

În continuare, Zanni a mai spus că a descoperit că preferă să lase faptele să vorbească pentru el, nu cuvintele. În plus, acesta a mai afirmat că era convins de faptul că nu voia să aibă de-a face cu oamenii pe care i-a văzut în momentul în care a intrat în competiție pentru că, spune el, toți se credeau „prea vedete'.

Unii ar putea să creadă că sunt prea aspru, dar eu știu ce simt și prin ce am trecut pe aici. Am aflat că prefer să trec la fapte decât să vobresc, prefer să arăt oamenilor prin ceea ce fac, nu prin ce dau din gură. Când am intrat în emisiune știam că nu vreau să am de-a face cu oameni pe care i-am văzut din primele zile.

Toți se credeau prea vedete, eu sunt sictirit de astea și îi dau la o parte. Mulți au jucat-o psihologic, de multe ori am fost judecat pentru cum arăt și a durat să le pot arătă oamenilor că sunt prietenos. Am aflat că pot să mă controlez și să nu mai răbufnesc urat, asta mai mult de dragul celor care ne privesc, pentru că trebuie să ia un exemplu de la noi', a mai spus Zanni la Survivor România.

Zanni: „Mulți sunt aici pentru că au dat din gură'

Zanni își dorește să arate că nu este doar un om care a crescut la cămin. De asemenea, a mai afirmat că mulți concurenți au ajuns departe în competiție doar pentru că au știut cum să împacheteze frumos vorbele.

Vreau să arat că nu sunt doar un om care a crescut unde a crescut. Toate cuvintele spuse din basme sunt doar vrăjeli și pălăvrăgeli. Mulți sunt aici pentru că au dat din gură, nu pentru fapte. Am aflat despre mine că pot să mă exprim și pot să fiu aspru la judecată cu cei care sunt așa cum sunt, dar pot să o fac fără să fiu vulgar, fără să înjur. Mă bucur că sunt aici, pentru că asta înseamnă că oamenii m-au simțit, s-a și văzut prin relațiile cu oamenii de aici cine sunt', a mai declarat Zanni, la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter