Elena de la Survivor, criticată că nu a îmbrățișat băieții după eliminare: "O needucată"

Publicat pe

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor, înainte de marea finală, care se va disputa sâmbătă, 10 iulie. La plecare, Faimoasa a îmbrățișat-o doar pe Maria, de care s-a apropiat în ultima perioadă. De la cei trei băieți rămași în competiție, Zanni, Marius și Andrei a ales să-și ia la revedere cu o simplă strângere de mână. Elena a fost taxată dur de internauți pentru gestul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin și-a auzit numele în ultimul Consiliu de eliminare, care a fost live. După mai bine de jumătate de an în competiție, drumul ei în competiție s-a oprit după prima semifinală. A părăsit competiția, în lacrimi, și cu regretul că nu i s-a putut îndeplini visul de a ajunge în marea finală.

Elena de la Survivor, criticată că nu a îmbrățișat băieții după eliminare: "O needucată"Elena de la Survivor, criticată că nu a îmbrățișat băieții după eliminare: "O needucată"

Cum s-a despărțit Elena Marin de colegi la Survivor

După ce a ținut un discurs în care abia și-a putut stăpâni lacrimile, a venit momentul în care Elena sa-și ia la revedere de la colegii ei, Faimoși sau Războinici. Spre deosebire de majoritatea colegilor, care și-au îmbrățișat coechipierii și chiar și adversarii la plecare, Elena a ales o altă metodă pentru a le spune „la revedere'.

Faimoasa a ales să o îmbrățișeze numai pe Maria Chițu, Războinica de care s-a apropiat foarte tare în competiție. În ceea ce-i privește pe băieți, despărțirea nu a fost la fel de „călduroasă'. Destul de rece, cel mai probabil din cauza conflictelor și tensiunilor care s-au ivit pe parcursul competiției, Elena a ales doar să le strângă mâna.

Citește și: Reacții după eliminarea Elenei de la Survivor. Logodnicul Faimoasei:„187 de zile în care…'

Citește și: Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor!Erau de nedespărțit, dar în competiție s-au evitat

Citește și: Cine sunt semifinaliștii Asia Express.4 echipe se bat pentru marele premiu

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei își doresc un copil:„Ne-am gândit să fim căsătoriți și copilul să fie botezat'/ EXCLUSIV

Elena nu l-a îmbrățișat pe Zanni la plecare

În ultima perioadă, conflictele cu Zanni păreau că se aplanaseră. Mai ales că în momentul în care a câștigat recompensa, artistul a ales-o pentru a se bucura alături de el. Atunci, Elena chiar l-a îmbrățișat pe Zanni și lucrurile păreau că se așezaseră și că au îngropat securea războiului.

Se pare, însă, că Elena nu a uitat nimic din ce s-a întâmplat pe parcursul competiției și a arătat-o chiar la final. Lui Zanni, după ce s-a strâns mâna, i-a spus un mesaj scurt doar: „Ai grijă de tine'.

Fanii s-au împărțit în două tabere după eliminarea Elenei

După anunțul veștii că Faimoasa a fost eliminată, fanii s-au împărțit rapid în două categorii: cei care s-au bucurat și cei care au susținut că în spate ar fi vorba despre o regie. Cu toate că mulți au considerat că Maria nu ar fi putut avea mai multe voturi decât Elena, au fost lansate teorii potrivit cărora mulți ar fi votat-o pe Războinică expres pentru a ieși Faimoasa. „Am votat-o pe Maria cu gândul să plece Elena'. De asemenea, o altă teorie lansată de un internaut a fost că fanii lui Albert Oprea ar fi votat-o pe Maria.

Unii fani s-au arătat întristați de plecarea Elenei: „O plecare tristă și neașteptată', „Felicitări pentru tot parcursul tău în competiție! Ești o adevărată supraviețuitoare, îmi pare foarte rău că ai ieșit', „Oricum pentru noi ești adevărata câștigătoare Survivor', „Sa stii ca am empatizat cu tine și am înțeles sensibilitatea ta! Sa nu bagi în seama gurile rele! Felicitări pentru tot!', sunt doar câteva dintre mesajele transmise de susținători.

Elena, criticată pentru că nu a îmbrățișat băieții la plecare

„Aoleu, ce bine s-a terminat teatrul', „De când așteptam asta', „Nu pot să cred, am țipat de fericire, să curgă șampania', „În sfârșit s-a făcut dreptate. Era cea mai slabă', „S-a făcut dreptate prea târziu', „E sărbătoare și răsună muzică', „Cea mai frumoasă zi de când a început pandemia' și sute de mii de comentarii de acest tip din partea celor care s-au bucurat de eliminarea ei.

De asemenea, fanii au ținut să atragă atenția asupra faptului că Elena a ales să nu-și ia la revedere printr-o îmbrățișare de băieți.

„În competiție îi lua pe toți băieții în brațe, acum doar pe Maria la plecare', „O needucată…nici nu și-a luat rămas bun…s-a văzut clar și acum că e o mincinoasă și falsă', „Când Zanni a luat-o cu el la vila când a câștigat a fost bine, dar a uitat', „Victima sezonului 2 (…) și-a arătat adevărata față la final. Aici s-a văzut cu adevărat cât de rea și acră este. Zanni dădea să o ia în brațe și la fel ar fi făcut și băieții. Mă bucur că a ieșit', sunt o parte dintre comentarii.

Elena Marin, eliminată de la Survivor

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor și a părăsit competiția cu ochii în lacrimi, mai ales în acest punct, când mai avea „un pas’ până la marea finală.

„A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final.

Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată‘, a spus Elena Marin, la Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter