Declarații de dragoste între Ana Pogras și Zanni, înainte de finala Survivor: „E iubirea aia că am învățat...”

Publicat pe

Emoțiile sunt la cote maxime la Survivor România pentru că marea finală se apropie cu pași repezi. Cu toții știm că Zanni și Ana Porgras au avut o relație specială la Survivor. Întrebat cine i-ar fi plăcut să fie alături de el în competiție în momentul acesta, Zanni a rostit numele Anei Porgras.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni și Ana Porgras au avut o relație specială de prietenie la Survivor România. Eliminarea Anei din concurs a fost considerată de mulți nedreaptă, însă cel mai afectat a fost Zanni, care a izbucnit în plâns în momentul în care fosta gimnastă a părăsit competiția difuzată la Kanal D. Aseară, 8 iulie, a avut loc prima semifinală, iar în cadrul consiliului fiecare concurent în parte a fost întrebat de către Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, pe cine și-ar fi dorit în concurs dintre foștii lor colegi.

Declarații de dragoste între Ana Pogras și Zanni, înainte de finala Survivor: „E iubirea aia că am învățat...'Declarații de dragoste între Ana Pogras și Zanni, înainte de finala Survivor: „E iubirea aia că am învățat...'

Zanni a declarat că de la fiecare fost concurent a avut câte ceva de învățat, însă a spus că cea care merita să fie la Survivor la ora actuală este nimeni alta decât Ana Porgras. El a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei Faimoase, care îl susține de acasă.

Citește și: Elena de la Survivor, criticată că nu a îmbrățișat băieții după eliminare:„O needucată'

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor.Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Citește și: Cum își justifică Zanni comportamentul la Survivor:„Am fost judecat pentru cum arăt'

Citește și: Zanni a fost bruscat de Maria în semifinală, la Survivor:„Ticăloasa asta mică…'

Zanni și-ar dori ca Ana Porgras să fie la Survivor

Zanni a declarat că o iubește pe Ana Porgras, doar că nu este vorba despre iubirea aceea dintre un bărbat și o femeie, ci de o prietenie bazată pe respect. Acesta a spus că și-ar fi dorit ca fosta gimnastă să fie în concurs la ora actuală, afirmând că aceasta le-ar fi învins pe traseele sportive pe Elena și Maria.

Eu când mă gândesc la toată echipa Faimoșilor, simt o mare apreciere și o mare iubire, nu iubirea aia de „te iubesc – și eu te iubesc', e iubirea aia de faptul că am învățat de la fiecare câte ceva. Cine aș vrea să fie aici, care merita să fie aici, care le-ar fi rupt pe amândouă (n.r. Elena și Maria) și care a arătat ce înseamnă femeie cu coloană vertebrală, care vine aici nu să se smiorcăie, ci să treacă la fapte, o campioană. Ana. Ana mi-ar fi plăcut să fie acum aici', a spus Zanni despre Ana Porgras, la Survivor.

Ana Porgras: „Și eu mi-aș fi dorit să fiu acolo'

Ana Porgras a ascult ce a zis Zanni aseară despre ea și au emoționat-o cuvintele lui. Aceasta a transmis că și ea și-ar fi dorit să fie la Survivor, însă este fericită că îl va revedea pe Zanni și că va avea ocazia să îl susțină live.

Și eu mi-aș fi dorit să fiu acolo, în calitate de concurentă. Însă voi fi extrem de fericită să te revăd și să te pot susține live! Pentru că meriți, Zannidache', este mesajul transmis de Ana Porgras, la secțiunea de stories de pe Instagram, după ce Zanni a spus că și-ar fi dorit ca ea să fie încă la Survivor.

Foștii faimoși și Războinici se îndreaptă către Republica Dominicană, unde vor fi alături de ultimii patru concurenți care s evor lupta pentru marele premiu de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter