Ce foști concurenti de la Survivor vin la finală! Cearta între ei a început din aeroport

Publicat pe

Finala Survivor 2021 se apropie cu pași repezi, iar foștii concurenți- fie ei Faimoși sau Războinici, au pornit în urmă cu puțin timp spre Republica Dominicană. Aceștia îi vor susține pe finaliști îndeaproape, fiind o mare surpriză pentru cei rămași în competiție, care nu știu ce îi așteaptă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Finala Survivor 2021 are loc mâine. În cea de-a doua semifinală, care are loc în seara aceasta, vom afla care sunt concurenții rămași în cursa pentru marele premiu în valoare de 250.000 RON. Zannidache- cel mai vechi concurent din competiție este singurul Faimos rămas în joc și se va lupta cu Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Maria Chițu de la Războinici. Mâine, pe 10 iulie, de la orele 20:00, are loc finala Survivor România 2021, iar finaliștii vor avea parte de o surpriză de proporții.

Citește și: Elena de la Survivor, criticată că nu a îmbrățișat băieții după eliminare: „O needucată”

Citește și: Cum își justifică Zanni comportamentul la Survivor: „Am fost judecat pentru cum arăt'

Citește și: Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la Survivor: „N-am fost deloc în România'

Citește și: Sebastian Chitoșcă, adevărul despre scandalurile cu Maria și Elena, la Survivor: „Au ales calea asta a dramei”

Fostii concurenți de la Survivor, atât Faimoși, cât și Războinici, au pornit într-o nouă aventură în Republica Dominicană. Aceștia merg să își susțină foștii coechipieri în finala Survivor 2021, iar din imaginile postate pe rețelele de socializare, aflăm că și aceștia sunt la fel de nerăbdători ca telespectatorii să afle marele câștigător.

Ce foști concurenti de la Survivor vin la finală! Cearta între ei a început din aeroportCe foști concurenti de la Survivor vin la finală! Cearta între ei a început din aeroport

Foștii concurenți s-au revăzut la aeroport. Cine participă la finala Survivor 2021

Faimoșii și Războinicii au postat numeroase imagini de la aeroport în urmă cu puțin timp, atunci când au pornit către Republica Dominicană. Cei care își vor susține coechipierii și prietenii în finala Survivor 2021 sunt: Ana Porgras, Raluca Dumitru, Sebastian Chitoșcă, Ștefan Ciuculescu, Alin Sălăjean, Cătălin Moroșanu, Irina Ceban, Musty, Roxana Nemeș, Cucu, Sorin Pușcașu, Andreea Antonescu, Maria, Roxana Ghiță, Lucian, Majda, Starlin și Sindy.

Fără doar și poate, una dintre cele mai emoționate persoane a fost Ana Porgras. Tânăra nu este entuziasmată doar de faptul că va participa la finala Survivor 2021, ci și de revederea cu Zanni. Se știe deja că sportiva și artistul au reușit să formeze o legătură specială, motiv pentru care Ana este extrem de fericită să îi fie alături lui Zannidache în acest moment important: finala Survivor 2021!

„Și eu mi-aș fi dorit să fiu acolo, în calitate de concurentă. Însă voi fi extrem de fericită să te revăd și să te pot susține live! Pentru că meriți, Zannidache', a precizat tânăra, pe rețelele de socializare.

Tensiunile dintre Războinici și-au făcut simțită prezența chiar și la aeroport!

Deși reuniunea concurenților care-și vor susține preferatul în finala Survivor 2021 ar fi trebuit să fie un moment emoționant, foștii participanți la Survivor nu s-au putut abține de la replici tăioase nici în aceste momente. Încă de la aeroport, din imaginile prezente pe rețelele de socializare putem observa cum s-au format grupuri în funcție de simpatii și antipatii, deopotrivă. Alin Sălăjean, Sorin Pușcașu și Musty au păstrat distanța și s-au ignorat. Totuși, Sorin și Musty nu au îngropat securea războiului și au simțit nevoia să se „înțepe', printr-un dialog ironic, îndreptat către fratele lui Kamara:

Sorin Pușcașu: Una dintre gagicile lui Musty.
Ștefan Ciuculescu: Până la urmă te însori cu Mellina?
Musty: Da, mâine.
Sorin Pușcașu: Hai că o ia lumea…
Musty: Crezi că îmi pasă ce ia lumea?
Ștefan Ciuculescu: Important e să știm, să ne pregătim.
Starlin: Eu sunt nașul de onoare.
Musty: Eu după ce am ieșit, m-au băgat cu Meli, cu Maria, cu toate…

Sursa FOTO: Captură video, Facebook & Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter