Angela Rusu a împlinit 48 de ani: "Soția tatălui meu e străbunică la 32 de ani"

Publicat pe

Angela Rusu a împlinit 48 de ani și se simte împlinită și fericită! Vedeta a devenit de curând bunică, dar și mamă pentru a treia oară. Acum are un program foarte încărcat, dat fiind că și-a reluat activitatea și au început cântările. Artista a dezvăluit cum se descurcă și cine se ocupă de micuța Maria Anais, în perioada în care ea lipsește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Astăzi este ziua Angelei Rusu! Pentru artistă cel mai frumos cadou este fiica ei, Maria, precum a precizat pe rețelele de socializare. Artista a publicat o fotografie cu micuța ei, în dreptul căreia a scris: „Cel mai frumos cadou de ziua mea. Măriuca noastră'.

Angela Rusu a împlinit 48 de ani: "Soția tatălui meu e străbunică la 32 de ani"Angela Rusu a împlinit 48 de ani: "Soția tatălui meu e străbunică la 32 de ani"

Angela Rusu: „Ne ajută soacra mea'

Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară pe data de 24 mai. Vedeta a născut prin cezariană, la recomandarea medicilor, având în vedere vârsta acesteia. Ea și soțul ei, Marius Moldovan, sunt în culmea fericirii.

Artista a povestit recent că tinde să se panicheze din orice atunci când vine vorba despre micuța ei și sună la medic pentru orice neregulă pe care o sesizează. De asemenea, Angela Rusu a precizar că a început deja cântările, iar în perioada în care ea lipsește soacra ei este cea care stă cu Măriuca.

Să fii mamă la 47 de ani ai o altă mentalitate. Când am avut-o pe Larisa, la 21 de ani, nu le puneam la suflet. Acum, cu Măriuca, din orice mă panichez, sun la doamna doctor imediat pentru orice fleac. Am născut prin cezariană și mi-am revenit foarte bine. Marius e cel mai bun tată. Eu dorm nopțile, i-am zis de la început să mă lase să dorm nopțile dacă vrea copil. El noaptea stă și o păzește pe Măriuca. Am început și cântările, dar ne ajută soacra mea, stă ea cu Mariuca', a povestit solista în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Angela Rusu: „E încurcătură mare la noi în familie'

Angela Rusu a devenit și bunică chiar cu 10 zile înainte de a deveni din nou mamă. Din păcate, cum fiica ei locuiește în Sibiu, nu a avut ocazia de a-și intra foarte bine în rolul de bunică. La rândul lui, și tatăl artistei și-a refăcut viața alături de o femeie cu 15 ani mai tânără decât artista și a devenit din nou tată la 70 de ani.

„Nu am putut să-mi intru în rolul de bunică pentru că Larisa stă la Sibiu. Fetele noastre o să fie ca două surori. Și tata a devenit tată la 70 de ani, soția tatălui meu e mai tânără cu 15 ani decât mine. Noi batem toate filmele. Râdem de soția tatălui meu, eu îi spun mamă în glumă și e și străbunică, iar ea are doar 32 de ani! Tata are 73. E încurcătură mare la noi în familie', a povestit cântăeața.

Citește și: De ce nu își va alăpta Angela Rusu fetița:”Suntem în perioada…”

Citește și: Dieta cu care Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme:”A devenit un stil de viață!”/ La 46 de ani, cântăreața de muzică populară arată ca la 20

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:„Am spus DA imediat'/ EXCLUSIV

Citește și: A murit actorul Robert Downey Sr.De ce boală suferea

Anfela Rusu: „E important să îmi văd părintele fericit”

Angela Rusu povestea la un moment dat cât de mult își respectă tatăl și cât de important este pentru ea ca el să fie fericit și împlinit.

„Tata este forță, ca să zic așa. Eu îl respect foarte mult și e genul de bărbat care știe să se comporte cu o femeie și să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soție bună și au un copil tare reușit. Mă bucur și eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit”, mai spunea Angela pentru Click!

Angela Rusu a trecut prin depresie postnatală

Angela Rusu a dezvăluit că viața cu al treilea copil este foarte dificilă, mai ales că a trecut și prin depresie postnatală. Potrivit spuselor sale, să aduci pe lume un bebeluș la 47 de ani este mult mai greu decât la 27, vârsta la care Angela a devenit mamă pentru prima oară. Lipsa energiei și multitudinea de informații prezente peste tot în jurul său îi îngreunează misiunea, iar medicii i-au făcut mari probleme.

„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam.

 Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun.’, a declarat Angela Rusu pentru sursa anterior menționată.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter