De ce nu își va alăpta Angela Rusu fetița: "Suntem în perioada..."

Publicat pe

Angela Rusu a dat naștere celui de-al treilea copil și nu-și mai încape în piele de fericire! Artista a povestit cum este viața de mămică la 47 de ani și să crească trei copii. Vedeta a dezvăluit că nu își va alăpta fetița și a explicat de ce a luat această decizie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Angela Rusu a devenit mămică pentru a treia oară și este în culmea fericirii. Vedeta a povestit cum arată viața ei acum și a dezvăluit că îi este puțin mai greu decât la ceilalți doi copii din cauza vârstei.

De ce nu își va alăpta Angela Rusu fetița: "Suntem în perioada..."De ce nu își va alăpta Angela Rusu fetița: "Suntem în perioada..."

Vedeta a mai spus că nu își dorește să-și alăpteze fetița și a explicat, pentru click.ro, de ce a luat această decizie. Angela spune că s-a gândit în primul rând la binele fetiței când a ales să nu alăpteze.

De ce nu va alăpta Angela Rusu

Angela Rusu a mărturisit că nu vrea să își alăpteze fetița pentru binele ei. Vedeta a explicat că urmează să fie perioada evenimentelor când ea va fi nevoită să stea mai mult plecată și că nu este bine să o învețe pe micuță să stea la sân și să fie dependentă de ea.

Citește și: Dieta cu care Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme:

Citește și: Angela Rusu a rămas cu traume după cele patru fertilizări in vitro:

Citește și: Ce a pățit Teo în timpul interviului cu Larry Hagman, alias JR din Dallas:

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:

Nu o alăptez deloc, din cauza evenimentelor. Noi începem din iulie și m-am gândit că este greu și pentru ea să se învețe la sân și apoi să întrerup. Suntem în perioada de adaptare, am găsit un lapte potrivit pentru ea. Încercăm sa ne formăm programul după ea', a spus Angela Rusu.

Artista a mai declarat că este frumoasă viața de mămică, dar este și mai grea când ai un copil mic la 47 de ani. Angela a spus că toate emoțiile sunt diferite pentru fiecare copil, dar că îi erau mai ușor de gestionat când a devenit mamă pentru prima dată, la 27 de ani, chiar dacă nu avea experiență.

„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam (mai are două fiice, Larisa și Rebeca – n.red.)'.

„Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun', a mai spus Angela Rusu.

Angela Rusu face botez cu 300 de invitați

În jur de 300 de prieteni vor fi invitați la petrecerea de botez a Mariei Anais și Angela Rusu a dezvăluit că fetița va avea șase perechi de nași. Printre ei și Mihala și Silviu Prigoană, omul de afaceri având un rol foarte important în viața Angelei și a micuței Maria.

„Este minunea noastră, este cel mai frumos lucru dat de la Dumnezeu! Eu și soțul meu facem acum, de când am devenit părinți, cu rândul la somn. Marius este un tată responsabil. Avem nași, avem multe persoane care își doresc să ne boteze fetița. Vom avea până la urmă șase perechi de nași. Printre ei se numără Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela, o pereche de nași din America și încă alte patru perechi ', a spus Angela Rusu.

Silviu Prigoană este unul dintre oamenii care au încurajat-o cel mai mult pe Angela Rusu și care a trimis-o la clinica din Grecia, unde s-a și întâmplat minunea. De altfel, Silviu Prigoană este și nașul ei de cununie cu Marius. Artista a devenit recent și bunică.

„Botezul încă nu știm când o să fie mai exact, noi vrem să îl facem în septembrie. Avem foarte mulți invitați. Măcar botezul să îl facem cu mai multe persoane, având în vedere că eu și Marius am avut nunta în Las Vegas, fără persoanele dragi'.

Suntem în stand-by acum, nu am făcut momentan o listă clară. Dar avem în medie 250-300 de invitați. Sunt în proces de recuperare, sunt obosită, sunt operată, este greu, până îmi revin un pic. Măriuca ne face acum programul, noi depindem de programul ei', a mai povestit Angela Rusu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter