Angela Rusu a rămas cu traume după cele patru fertilizări in vitro: "Nu mai ești tu!"

Publicat pe

Ziua de 24 mai 2021 va rămâne, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase din viața Angelei Rusu. Este ziua în care s-a născut fiica ei, Maria Anais, un copil foarte dorit pentru care s-au făcut eforturi supraomenești. Artista susține că fertilizările in vitro și tratamentele hormonale sunt traumatizante pentru o femeie, dar merită când îți ții copilul în brațe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Angela Rusu spune că fiica ei este bucuria familiei, „cel mai frumos lucru dat de la Dumnezeu' și motivul pentru care a încercat toate tratamentele posibile. Deși a pierdut sarcini, care au lăsat traume în sufletul ei, artista de 46 de ani nu a renunțat și tot efortul a dat roade, în cele din urmă.

Angela Rusu a rămas cu traume după cele patru fertilizări in vitro: "Nu mai ești tu!"Angela Rusu a rămas cu traume după cele patru fertilizări in vitro: "Nu mai ești tu!"

„E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinică, din Grecia, Atena. Aceste tratamente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener.

Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale, care se fac în timul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu.

Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină, la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia. Ne-a încurajat foarte mult', a dezvăluit Angela Rusu.

„Medicii s-au minunat cum am putut să duc atât”

În ziua în care urma să nască, Angela Rusu a dezvăluit și cu ce probleme s-a confruntat în ultimele două luni de sarcină, spunând că a avuyt insomnii și că se simte epuizată. Pe lângă asta, artista a spus că vrea să scape și de kilogramele acumulate în această perioadă, susținând că greutatea ar cam fi dat-o peste cap.

„Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. Când o să mă văd în recepție la spital cred că o să scap de această stare. Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital. Mi-am făcut analizele necesare, testele, merg doar să nasc. Sinceră să fiu, greutatea m-a dat peste cap, abia aștept să scap de câteva kg. De două luni am insomnii, ziua eram epuizată și nu puteam face nimic', a spus Angela Rusu pentru Click!.

Citește și: E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit: „Ne simţim mai bine ca prieteni'

Citește și: Anna Lesko a apărut în videoclipul lui Jennifer Lopez. Mișcările ei lascive au impresionat-o pe celebra artistă

Citește și: La 84 de ani, Marina Voica a revenit la muncă, în plină pandemie. Joacă în filmul „Bucureştiul văzut de sus'.

Botez cu 300 de invitați

Chiar dacă lista cu cei aproape 300 de invitați încă nu este definitivată, părinții i-au ales deja pe nașii copilei, printre care va fi Silviu Prigoană, nașul de ei de cununie.

„Este minunea noastră, este cel mai frumos lucru dat de la Dumnezeu! Eu și soțul meu facem acum, de când am devenit părinți, cu rândul la somn. Marius este un tată responsabil. Avem nași, avem multe persoane care își doresc să ne boteze fetița.

Vom avea până la urmă șase perechi de nași. Printre ei se numără Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela, o pereche de nași din America și încă alte patru perechi.

Avem foarte mulți invitați. Măcar botezul să îl facem cu mai multe persoane, având în vedere că eu și Marius am avut nunta în Las Vegas, fără persoanele dragi.

Suntem în stand-by acum, nu am făcut momentan o listă clară. Dar avem în medie 250-300 de invitați. Sunt în proces de recuperare, sunt obosită, sunt operată, este greu, până îmi revin un pic. Mariuca ne face acum programul, noi depindem de programul ei', a povestit Angela Rusu pentru Playtech.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter