Când vor face Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil botezul copilului. Răzvan Simion i-a dat de gol!

Publicat pe

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fiului lor. Ei bine, întrebarea de pe buzelele tuturor este legată de botezul celui mic. Răzvan Simion, colegul și bunul prieten al lui Dani Oțil, este cel care a făcut marele anunț, chiar în direct, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au și căsătorit, iar acum așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Gabriela Prisăcariu se află în ultimul trimestru de sarcină, iar întrebarea de pe buzele tuturor sună cam așa: Când vor face Dani Oțil și soția lui botezul copilului. Misterul a fost elucidat chiar de către Răzvan Simion.

Când vor face Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil botezul copilului. Răzvan Simion i-a dat de gol!Când vor face Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil botezul copilului. Răzvan Simion i-a dat de gol!

În timpul unei discuții din cadrul matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi prezentatori TV vorbeau despre „amante', iar Răzvan Simion a spus că poate va veni însoțit de două femei la botezul bebelușului lui Dani Oțil. În acest context, celebrul prezentator TV a spus că botezul celui mic va avea loc în toamnă.

Citește și:De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Citește și: Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă.Reacția lui Dani Oțil

Citește și: Denisa Tănase de la Bambi se mărită!Face nunta în mare secret, la Nisa/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță, mesaj neașteptat pentru Alex Velea:„De pe margine meciul pare chiar pe viață și pe moarte'

Când are loc botezul fiului lui Dani Oțil

Toată discuția în cadrul căreia Răzvan Simion a dezvăluit când va avea loc botezul copilului lui Dani Oțil, s-a desfășurat în spirit de glumă. După ce a spus că va veni însoțit de două femei la botez, Răzvan Simion s-a răzgandit, constatând că este 'prea scump'.

Răzvan Simion: Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi sa vin cu două partenere care să semene intre ele?

Danoi Oțil: Pai tu nu ai bani de una, dar de doua. Eu nu am vrut amantă? Dar e scump! Am vrut amantă de pe Nordului, dar e scump!

Răzvan Simion: Ah, tu nu iti faci amanta de zgarcit!

Răzvan Simion și Dani Oțil s-au întâlnit în Italia

În continuare, Dani Oțil și Răzvan Simion au glumit că s-au întâlnit întâmplător în minivacanța din Milano. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au dorit să meargă în Italia pentru a sărbători aniversarea a trei ani de relație. În ceea ce-l privește pe Răzvan Simion, acesta a mers cu Daliana Răducan pentru a se relaxa.

Dani Oțil: In Italia, m-am intalnit cu Razvan, era la o terasa, a avut masa lângă bucătar. Era și Răzvan însoțit. M-am dus de rușine să îl salut. Asa se plimbă prin Milano (n.red. elegant), nu ca noi, in colanti de gravidă, trași peste burta.

Răzvan Simion: Eu cred ca nici pe lumea cealaltă nu ma lasi în pace.

Dani Oțil: Am fost sa vedem Domul, ca nici pana la 40 de ani nu l-am vazut, si m-am rugat sa nu ma mai intalnesc cu el, dar in cinci minute a fost si el acolo. Eu nu stiu sa ma imbrac in vacanta in Italia. Ne-am intors pana la urma impreună in avion.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter