Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă. Reacția lui Dani Oțil

Publicat pe

Gabriela Prisăcariu și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' nu oricum, ci îmbrăcată în rochie de mireasă. Prezentatorul TV nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj subtil și amuzant soției sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu reușesc să-și amuze fanii cu fiecare ocazie. În ediția de astăzi a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', soția prezentatorul și-a făcut apariția în platou purtând o rochie de mireasă. Dani Oțil nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut o glumă cu aluzie la Gabriela.

Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă. Reacția lui Dani OțilGabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă. Reacția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a fost model în emisiunea prezentată de soțul său și a purtat o rochie de mireasă superbă. Dani a găsit imediat o glumă pe care să o facă despre soția lui: „N-ar sta acasă gravidele, vin aici, ca să facă și ele un ciubuc. Pentru ăla micul, pentru crenvurști'. Cu toții s-au amuzat pe seama aluziilor dintre cei doi soți.

Gabriela Prisăcariu, declarații despre al doilea copil

Soții Oțil vor deveni părinți pentru prima dată și sunt nerăbdători să-și vadă copilașul. Cei doi s-au căsătorit pe 15 mai si pare că sunt foarte fericiți. Mai mult, deja iau în calcul și un al doilea copil.

Citește și: Gabriela și Dani Oțil se gândesc la al doilea copil:

Citește și: Ce motiv de ceartă există între Dani Oțil și Gabriela:

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor și-a cunoscut nepoata:

Citește și: Ioana Ginghină, prima oară în public cu viitorul soț și cu fiica ei.

De asemenea, Gabriela a povestit că acum se simte mult mai bine, că a trecut perioada în care avea grețuri: „Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu‘.

Gabriela, impresii despre căsnicie

Imediat după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil, Gabriela și-a spus primele impresii despre nuntă mărturisind că nu s-a schimbat nimic între cei doi, dar că totul este perfect acum și că sunt foarte fericiți.

Totul este perfect acum, suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează, a spus Gabriela.

Fotomodelul a povestit și cum au reacționat părinții lor când au aflat că vor deveni bunici: „Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult‘.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter