Ce motiv de ceartă există între Dani Oțil și Gabriela: „Provoci un război imens acasă”

Publicat pe

Deși pare că Dani Oțil și Gabriela se potrivesc perfect, nu duc lipsă nici de discuții. Matinalul de la „Neața cu Răzvan și Dani' a recunoscut de la ce pornește cearta între el și proaspăta sa soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela și-au unit destinele de curând și așteaptă și primul lor copil. Fotomodelul urmează să nască peste câteva luni. Deși nu sunt împreună de foarte mult timp, dintre cei doi nu lipsesc și momentele mai tensionate. Dani a povestit în timpul emisiunii de la Antena 1 de la ce pornesc discuțiile dintre el și Gabriela.

Ce motiv de ceartă există între Dani Oțil și Gabriela: „Provoci un război imens acasă'Ce motiv de ceartă există între Dani Oțil și Gabriela: „Provoci un război imens acasă'

Dacă ai început cu sintagma « voi, femeile » în casă, provoci un război imens acasă. Chiar dacă tu vrei să continui fraza zicând de bine. Dar nu, când zici « voi femeile », e ceartă', a spus Dani Oțil.

Citește și: Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, nașii lui Dani Oțil!

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil.

Citește și: Un ultim omagiu pentru Ion Dichiseanu.

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii s-a căsătorit!

Dani Oțil, certat de mama sa după nuntă

Nunta lui Dani Oțil cu Gabriela a fost subiectul săptămânii în lumea mondenă, dar și la „Neața cu Răzvan și Dani'.

Matinalul a recunoscut că a fost certat de mama sa după nuntă pentru că din meniu au lipsit sarmalele.

„M-a certat maică-mea că nu am avut sarmale la nuntă. Păi cine putea să mai facă sarmale sâmbăta, cine să le mai împăturească? Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?', a spus Dani Oțil.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter