Ce strategie avea Zanni la Survivor ca să-l elimine pe Jador. „Voia să-mi dai un pumn și să...”

Publicat pe

Sorin Pușcașu și Jador s-au tot tachinat și certat la Survivor România, însă securea războiului a fost îngropată, iar cei doi se înțeleg de minute. Fostul Războinic a fost invitat în podcastul de pe YouTube al cântărețului și i-a dezvăluit acestuia ce strategie a avut Zanni ca să-l elimine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu și Jador au părăsit Survivor România din motive medicale, amândoi accidentându-se la picior. Fostul Războinic a fost invitat în cadrul podcastului lui Jador, care se numește Povestea din spate și este dedicat experiențelor din Republica Dominicană. Chiar dacă, în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D, Sorin și Jador au avut mai multe conflicte, cei doi au îngropat securea războiului și se înțeleg de minune.

Ce strategie avea Zanni la Survivor ca să-l elimine pe Jador. „Voia să-mi dai un pumn și să...'Ce strategie avea Zanni la Survivor ca să-l elimine pe Jador. „Voia să-mi dai un pumn și să...'

Plecând de la certurile și înțepăturile care aveau loc între Sorin Pușcașu și Jador la Survivor, fostul Războinic i-a povestit că Zanni a vrut ca prin intermediul lui Sorin, Jador să fie eliminat din competiție. Mai exact, Zanni și-ar fi dorit ca Sorin Pușcașu să îl provoace pe Jador în așa fel încât artistul să își piardă cumpătul și să-l lovească pe Războinic.

Citește și: Strategia lui Zanni de a câștiga Survivor:”Vrea să îl descalifice pe Ștefan”

Citește și: Ce l-a convins pe Jador să participe la Survivor și de ce a vrut să renunțe:„Am zis că nu mai vreau…'

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. De la ce a pornit totul:„E prost el, că spune…'

Citește și: Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel:„Sunai ca disperatul'

Strategia lui Zanni de al elimina pe Jador de la Survivor

Violența este strict interzisă la Survivor, iar dacă Jador l-ar fi lovit pe Sorin Pușcașu, existau șanse mari ca artistul să fie descalificat. Inițial, Sorin nu a vrut să ofere și nume, dar Jador a ghicit imediat că era vorba despre Zanni.

Sorin Pușcașu: N-o să dau nume, dar am auzit că… mă rog… I-a spus cuiva și acel cineva a venit și mi-a spus mie, să mă lase echipa în pace, să mă iau în continuare de tine, că tu te enervezi foarte tare când mă iau de tine și să te enervez atât de rău încât să-mi dai un pumn și să pleci pe motivul ăsta acasă.

Jador: Zanni. Zanni, nu? Zanni voia să plec acasă.

Faptul că Sorin Pușcașu a izbucnit în râs când Jador a rostit numele lui Zanni, i-a confirmat cântărețului că a ghicit persoana care îți dorea ca el să fie eliminat de la Survivor.

Sorin Pușcașu: „Toată lumea era stresată'

Jador s-a accidentat pe unul dintre traseele de la Survivor și toată lumea era convinsă că acesta va fi nevoit să părărsească competiția. Însă, cântărețul și-a revenit și a reușit să intre din nou pe traseele sportive. Sorin Pușcașu i-a spus lui Jador că toată lumea spunea că el va ajunge în cârje în finală.

Acum, sincer, când ai rămas mai ales atunci cu picioarul, era toată lumea „bă, frate, dar cum de mai stă ăsta? Ăsta e cu piciorul și încă stă aici? Păi, ăsta ajunge în cârje în finală'. Toată lumea era stresată, dar eu am zis că nu mă bag în aceste discuții pentru că eu vreau să le fac rău (n.r. Faimoșilor). Cât rămâne Jador în competiție le face rău', i-a spus Sorin Pușcașu lui Jador.

Totuși, Jador s-a mai accidentat însă o dată, ceea ce a făcut ca aventura Survivor România să ia sfârșit pentru el.

sursa Foto: captură de ecran, Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter