Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie: "Mă bruschezi!"

Publicat pe

Buna dispoziție pare că a revenit în familia Clejanilor! Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani, au postat un filmuleț în care au făcut haz de necaz, după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Lucrurile s-au liniștit și se pare că cei doi se înțeleg bine și glumesc chiar pe seama ultimelor evenimente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fulgy și Viorica de la Clejani au trecut peste supărări și pare că tensiunile din familie s-au risipit. După ce ultima perioadă a fost marcată de o serie de conflicte, tensiuni, apeluri la 112, mărturisiri șocante, acum în familia Clejanilor s-a așternut liniștea.

Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie: "Mă bruschezi!"Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie: "Mă bruschezi!"

Fulgy și Viorica de la Clejani au lăsat tensiunile deoparte

Fulgy a postat un nou filmuleț de rețelele de socializare, surprinzându-și fanii și de data aceasta. Nu cu noi mărturisiri care să stârnească noi controverse, ci cu buna dispoziția care domnește acum în familia Clejanilor.

Fulgy și Viorica de la Clejani au făcut haz de necaz și chiar s-au distrat pe seama unui episod petrecut zilele trecute. Cântărețul le-a arătat că mama lui i-a pregătit micul dejun, iar Viorica de Clejani a glumit pe seama celor evenimenteler recente, imitând gesturile fiului ei.

„Ce frumos, nu? Din partea cui?.. Șefa.. cu cuțitul…cu care ai pus untul', a spus Fulgy.

„Mă bruschezi, mă bruschezi!', a venit imediat și replica Vioricăi.

Citește și: Fulgy a avut un accident și a fost la un pas de moarte.Johnny Depp l-a salvat

Citește și: Fulgy, îndrăgostit de Andra Volos de la Puterea Dragostei.Ce mesaj deocheat i-a transmis

Citește și: Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor!Erau de nedespărțit, dar în competiție s-au evitat

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o:„Va trebui să răspundă pe cale legală'

Fulgy: „Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu'

În ultima perioadă au existat o serie de tensiuni în familia Clejanilor. În weekend a pornit un scandal între Fulgy și tatăl său, Ioniță de la Clejani.

Cearta s-ar fi iscat după ce Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Deranjat de gest, Ioniță de la Clejani l-ar fi amenințat pe fiul său că se ridică de la masă și pleacă dacă nu oprește live-ul.

Scandalul ar fi continuat și acasă, iar potrivit unor surse apropiate anchetei, Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său, care a sunat la Poliție. Fulgy a negat însă vehement că ar fi putut să-și lovească tatăl, comparându-l chiar cu Dumnezeu.

„Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, așa că nu există altceva în viața mea decât Dumnezeu. N-ai cum să-i greșesc Lui Dumnezeu. Acum nu se mai ceartă om cu om? Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac, să le înghit în mine, nu?  Vreau să spun că aurul rămâne aur, diamantul rămâne diamant, iar restul nu ne interesează. Familia de la Clejani e un diamant șlefuit”, a spus Fulgy.

Fulgy: „Nu vreți să știți ce înseamnă să fii legat ca Iisus Hristos’

De asemenea, Fulgy a trecut prin clipe cumplite și a vorbit deschis despre ele, amintind chiar despre un episod în care a stat legat de pat.

„Mesajul către toată România, către toți părinții și toții copiii, vă rog aveți grijă ca niciodată în viața asta să vă drogați pentru că Dumnzeu ne-a lăsat așa cum suntem, nu drogați. Spuneți NU drogurilor, pentru că pierdeți cele mai mari satisfacții ale pământului. Eu am hotărât să port ochelari că așa vreau să fie imaginea mea, nu toată lumea merită să se uite în ochii mei.

Tatăl meu mă învață cel mai bine și tatăl meu îmi dă sfaturi. (…) Dacă v-aș spune oameni buni prin ce am trecut eu din cauza consumului abuziv de droguri… Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat ca Iisus Hristos. Mama mea e numărul 1, iar tatăl meu e cel mai înțelept bărbat. Mama mea e numărul 1 cu vocea, cea mai originală și bună‘, a mai transmis Fulgy.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter