Fulgy a avut un accident și a fost la un pas de moarte. Johnny Depp l-a salvat

Publicat pe

Cristi Brancu a făcut câteva dezvăluiri cu privire la familia Clejanilor, în special cu privire la Fulgy. Se pare că aceștia i-au făcut mai multe confesiuni, printre care și faptul că Fulgy a fost implicat într-un accident care ar fi putut să-i fie fatal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristi Brancu a dat din casa Clejanilor și a povestit un episod din viața lui Fulgy pe care îl știe chiar de la el. Tânărul ar fi fost implicat într-un accident care ar fi putut să-i fie fatal. Acesta este și unul dintre motivele pentru care Fulgy are atâtea tatuaje.

Fulgy a avut un accident și a fost la un pas de moarte. Johnny Depp l-a salvatFulgy a avut un accident și a fost la un pas de moarte. Johnny Depp l-a salvat

„Johnny Depp a fost cel care l-a salvat'

După cum și Fulgy a povestit pe unul dintre conturile sale de socializare, Johnny Depp a fost cel care l-a salvat de la tragicul eveniment.

Fulgy a arătat locul în care cicatricea de când s-a ars și a povestit cum a intervenit Johnny Depp pentru el. Actorul l-a dus pe fiul Clejanilor la unul dintre cele mai moderne spitale din Franța, după cum a povestit Fulgy.

Citește și: Fulgy a ajuns să fie păzit de patru bodyguarzi:

Citește și: Fulgy, amenințări în timp ce Dan Capatos vorbea despre el, la emisiune:

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă:

Citește și: Ce a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea dacă o mai iubește pe Monica:

„Prin ’98-’99 am avut un accident. Și acum sunt ars la gât. Am turnat ceai fiert pe mine la un an și mi-a rămas cicatrice. În România, pe vremea aia, nu existau spitale (…). Tatăl meu colabora cu el, cu Taraful Haiducilor (…). Nu pot să zic că erau prieteni, cât erau mai mult colaboratori muzică-film, actor-muzician'.

„Că s-au împrietenit, asta e partea a doua. Iar eu eram în perioada aia la el acasă și mă ținea în brațe. Am poze și există pe net poze cu tata din casă de la el, pe vremea când stătea cu Vanessa Paradis. Iar oamenii ăștia trebuia să fie nașii mei, dar filmau pentru Pirații din Caraibe și s-au și despărțit. Johnny Depp trebuia să fie nașul meu de botez. Am pățit nenorocirea aia și m-a salvat el, m-a dus la cel mai modern spital din Franța. (…)', a spus Fulgy.

„Toate fetele care veneau la Fulgy aveau droguri'

Cristi Brancu, de asemenea, a menționat acest accident pe care tot fiul Clejanilor i l-a povestit. „Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult, pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj'.

Agentul VIP a explicat că Fulgy și-a făcut tatuajele de pe gât tocmai pentru a acoperi acea cicatrice. În plus, Cristi Brancu a făcut dezvăluiri și despre fetele care îl vizitau pe Fulgy: „Toate fetele care veneau la Fulgy, controlate în geantă, aveau droguri'.

„Sunt foarte multe lucruri dure care s-au spus și arată faptul că Fulgy a fost, și ei speră să nu mai fie pentru a doua oară, într-un anturaj, legat poate de iubitorii de muzică lăutărească sau de iubitorii de manele, un anturaj care l-a făcut, în momentul în care mergea acolo, deși era curat, să mai guste ceva care nu era bun și de aici, din nou, el a intrat în acest hău'.

Faptul că a mers către acest discurs legat de interlopi și legat de amenințări nu a fost bun și Ioniță este sigur că, de acum înainte, Fulgy nu va mai merge pe acest drum. Cel puțin așa speră el', a spus Cristi Brancu despre Ioniță.

Fulgy: „Nu vreți să știți ce înseamnă să fii legat ca Iisus Hristos'

Fulgy a trecut prin clipe cumplite și a vorbit deschis despre ele, amintind chiar despre un episod în care a stat legat de pat.

Tânărul a explicat ce a însemnat pentru el consumul de droguri și a transmis un mesaj emoționant.

„Mesajul către toată România, către toți părinții și toții copiii, vă rog aveți grijă ca niciodată în viața asta să vă drogați pentru că Dumnezeu ne-a lăsat așa cum suntem, nu drogați. Spuneți NU drogurilor, pentru că pierdeți cele mai mari satisfacții ale pământului. Eu am hotărât să port ochelari că așa vreau să fie imaginea mea, nu toată lumea merită să se uite în ochii mei.

Tatăl meu mă învață cel mai bine și tatăl meu îmi dă sfaturi. (…) Dacă v-aș spune oameni buni prin ce am trecut eu din cauza consumului abuziv de droguri… Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat ca Iisus Hristos. Mama mea e numărul 1, iar tatăl meu e cel mai înțelept bărbat. Mama mea e numărul 1 cu vocea, cea mai originală și bună’, a mai transmis Fulgy.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter