Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă: „Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor”

Publicat pe

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Aceasta a fost prezentă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei. Actrița s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului și chiar a mărturisit că a avut gânduri sinucigașe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rodica Popescu Bitănescu are 82 de ani și mai mult de jumătate din viață și-a petrecut-o pe scenă. Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, însă, cu toate că are o carieră de succes, problemele nu s-au ținut la distanță. Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit că s-a confruntat cu gânduri sinucigașe.

Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă: „Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor'Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă: „Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor'

Cu toate că gândurile sinucigașe nu i-au dat pace, actrița a fost puternică și nu le-a pus niciodată în practică. Rodica Popescu Bitănescu a mărturisit că totul a avut legătură cu un vis. Aceasta a povestiti cum a visat, într-o seară, că a fost prinsă în timp ce copia la una dintre materii.

Citește și: De ce nu a devenit mamă Rodica Popescu Bitănescu:„Este secretul meu'

Citește și: Cum l-a cunoscut Rodica Popescu-Bitănescu pe soțul ei:„M-am îndrăgostit când l-am văzut'

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:„Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Citește și: Fulgy, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri:„Legat 24 de ore de un pat, ca Iisus Hristos'

Rodica Popescu Bitănescu, despre gândurile sinucigașe

Rodica Popescu Bitănescu a povestit că din cauza acelui vis s-a confruntat cu gânduri sinucigase. Aceasta a spus că rușinea pe care a trăit-o în timpul respectivului vis a fost mult prea mare. Ulterior, îndrăgita actriță a dezvăluit că a mai avut gânduri sinucigale, dar niciodată nu le-a pus în practică.

Sunt Leoaică. Am înțeles, la un momentat dat, că Leoaica e predispusă la așa ceva. Eu am vrut să mă sinucid prima oară când eram elevă la liceul Lazăr. Vezi, am o sensibilitate anume și d-asta am scris o replică senzațională în piesa „Încă-i bine', în această comedie.

Am explicat chestia asta cu sinuciderea și de ce nu m-am sinucis niciodată. Am avut un vis. Mi s-a trimis un vis pentru că Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor, să mă omor. Am avut un vis fantastic care este povestit în piesă. Eram elevă și m-a prins furând, copiam, adică am copiat', a povestit Rodica Popescu Bitănescu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

„Ăla a fost începutul'

Rodica Popescu Bitănescu a continuat prin a spune că s-a simțit foarte prost în momentul în care profesoara a prins-o în timp ce copia. Din cauza rușinii, actrița s-a gândit să își pună capăt zilelor. În plus, aceasta a mai povestit că de mică o obsedau gândurile legate de moarte.

M-am simțit atât de prost față de această profesoară de matematică, o chema Teodorescu. Pe mine mă întreba: „Rodica, m-ai furat tu pe mine?' Mă gândeam în timpul ăsta. Noi suntem la etajul 2, eram la geam cu banca. Dacă m-aș arunca acum de pe geam? Oare aș muri, că îmi e rușine. Măi și nu m-am aruncat pentru că a trecut la altcineva. Era să o fac. Poate că mă schilodeam, poate că muream, nu știu ce se întâmpla. Eram un copil atât de curat și m-am simțit așa de prost la vârsta aia să mi se spună așa ceva, încât eram în stare să mă și omor. Ăla a fost începutul. Nu mai spun că de mică mă obseda că o să murim, dar nu să mă omor eu', a mai povestit îndrăgita actriță.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter