Cum l-a cunoscut Rodica Popescu-Bitănescu pe soțul ei: „M-am îndrăgostit când l-am văzut”

Publicat pe

Cum l-a cunoscut Rodica Popescu-Bitănescu pe soțul ei. Rodica Popescu-Bitănescu și soțul ei, Mircea Bitănescu, au o căsnicie de 46 de ani. Cei doi se iubesc ca în prima zi. Îndrăgita actriță a povestit cum l-a întâlnit pe Mircea Bitănescu și a dezvăluit că a fost dragoste la prima vedere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum l-a cunoscut Rodica Popescu-Bitănescu pe soțul ei. Îndrăgita actriță și soțul ei, Mircea Bitănescu, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 46 de ani de zile. Rodica Popescu-Bitănescu și soțul ei s-au cunoscut în momentul în care îndrăgita actriță susținea examenul pentru permisul de conducere. Mircea Bitănescu făcea parte din comisia de exameniare.

Cum l-a cunoscut Rodica Popescu-Bitănescu pe soțul ei: „M-am îndrăgostit când l-am văzut'Cum l-a cunoscut Rodica Popescu-Bitănescu pe soțul ei: „M-am îndrăgostit când l-am văzut'

Rodica Popescu-Bitănescu a povestit că a fost dragoste la prima vedere, iar detaliul care i-a atras atenția cel mai mult la bărbatul care i-a devenit soț a fost mersul „americănesc' al acestuia. În momentul în care l-a văzut pe Mircea Bitănescu, îndrăgita actriță a fost fermecată.

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu s-a luptat cu atacurile de panică, în copilărie:„Foamea m-a înnebunit'

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Nadine a luat Bacalaureatul, la 44 de ani:„Mă pregătesc de facultate'

Citește și: Andreea Berecleanu și soțul ei au fost nași de cununie.Cine sunt finii lor

Cum l-a cunoscut Rodica Popescu-Bitănescu pe soțul ei

Ulterior, Rodica Popescu-Bitănescu a descoperit și alte calități la soțul ei, nu doar pe cele fizice. Aceasta a realizat cât de inteligent este și spune că datorită lui ea a început să citească și mai mult.

Eu am dat examen de conducere cu el. Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică. Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americanesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăznet, adică m-am îndragostit de el când l-am văzut, o frumuseţe de om.

După aceea am descoperit cât de deştept este acest tip şi cât de citit este. Datorită lui am început eu să citesc, că nu citeam aşa mult înainte', a declarat Rodica Popescu-Bitănescu, despre cum l-a cunoscut pe soțul ei, potrivit wowbiz.ro.

Rodica Popescu-Bitănescu și soțul ei s-au căsătorit după 2 ani

În continuare, Rodica Popescu-Bitănescu a spus că l-a supus la mai multe teste pe Mircea Bitănescu. Și-a dorit să se asigure că face cea mai bună alerege. „M-am asigurat că fac cea mai buna alegere, apoi l-am luat de soţ. Nu îmi pare rău, am făcut cel mai bun lucru', a mai spus Rodica Popescu-Bitănescu.

După doi ani, îndrăgita actriță și soțul ei au făcut cununia civilă, iar apoi au mers la altar. „I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă… Trecutul i l-am spus eu… Nu am făcut nunta, o să îmbrac rochia de mireasă când voi face nu ştiu câţi ani de căsătorie cu Mircea… Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul', a declarat Rodica Popescu-Bitănescu.

Rodica Popescu-Bitănescu îl consideră pe soțul ei cel mai bun prieten, dar și cel mai mare critic al său. „Mi-e şi frică să ajung acasă să văd ce o să-mi spună. Dacă nu ne ocupăm de suflet, ne deteriorăm şi trupul. Să lăsăm necazurile la o parte. Râsul vindecă orice, a mai afirmat actrița.

Sursa Foto: captură de ecran, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter