(P) Ai în plan să o ceri în căsătorie? Oferă-i un inel de logodnă spectaculos

Publicat pe

Dacă te-ai hotărât să faci marele pas către inima ei, oferă-i un inel de logodnă și adresează-i întrebarea care nu ți-a permis să dormi nopți la rând.

Ei bine, dacă ți-ai imaginat cum va arăta momentul, nu mai sta pe gânduri. Caută un inel de logodnă cu diamant care să exprime perfect ceea ce simți, dar care să arate minunat pe degetul ei. Vezi aici mai multe inele logodnă diamant și alege în funcție de criteriile de mai jos.

Iată criteriile care te vor ajuta să alegi un inel de logodnă perfect:

 1. Privește-i tonul pielii. Acesta îți va indica dacă trebuie să te îndrepți către aur galben, aur roz, aur alb sau platină.
 2. Observă-i stilul. În funcție de acesta vei știi dacă trebuie să te îndrepți către un model clasic sau unul modern.
 3. Vezi ce bijuterii poartă în mod constant. Acestea îți pot indica ce inel de logodnă să alegi. Poate fi un inel de logodnă cu diamant incolor sau un inel de logodnă cu diamant albastru.
 4. Inel de logodnă cu un singur diamant (solitaire), trei diamante (unul principal și 2 secundare), centură (diamante așezate unele lângă altele), halo (un diamant central înconjurat de diamante secundare). De asemenea, ce tip de montură preferă?
 5. Alege diamantul/diamantele în funcție de carataj, claritate, culoare și tăietură. Informează-te în legătură cu aceste caracteristici ele diamantelor.
 6. Ai în vedere activitățile de zi cu zi. În funcție de acestea îți va fi mai ușor să alegi între un diamant rotund, pătrat (princess), oval, inimă, pară sau marquise.
 7. Ai gijă să alegi dimensiunea potrivită. Cel mai simplu truc este să iei un inel (pe care-l poartă pe degetul inelar) din cutia de bijuterii și să mergi la bijuterie. De asemenea, o riglă te poate ajuta să afli diametrul interior al inelului.
 8. Dacă simți că ai nevoie de ajutor, cere părerea celei mai bune prietene. Împreună puteți lua cea mai bună decizie.
 9. Personalizează inelul dacă nimic nu te mulțumește. Asta înseamnă că îl poți realiza din diferite tipuri de aur, într-o formă anume, cu diamantele pe care le dorești. Ba mai mult, îl poți personaliza cu un mesaj scurt.
 10. Dacă îți este mai ușor așa, alocă un buget pentru inelul de logodnă și vezi variantele pe care le ai în suma aleasă. Ține cont de faptul că inelul de logodnă trebuie să o impresioneze și va fi pentru toată viața.
 11. Stabilește împreună cu vânzătorul să ai posibilitatea de a schimba inelul, în cazul în care acesta nu este pe gustul viitoarei logodnice. De asemenea, dacă sunt necesare ajustări ce țin de dimensiune, tot vânzătorul te poate ajuta.

Dacă ai trecut prin toate criteriile de mai sus și ai analizat toate posibilitățile posibile, îți va fi ușor să faci alegerea perfectă. Vezi ofertele și profită de cea care ți se potrivește.

Greșeli în alegerea inelului de logodnă:

 1. Graba. Un inel de logodnă necesită un timp de cercetare și căutare. Acordă-ți timp și acordă timp celui mai frumos moment din viața voastră.
 2. Lipsa interesului pentru cea mai potrivită alegere. Inelul de logodnă trebuie să ajungă la inima ei și să-i facă ochii să strălucească. Ei bine, acest lucru nu se va întâmpla dacă nu iei în calcul toate criteriile de mai sus. Dăruiește-i un inel pe care să-l iubească. Va merita din plin tot efortul depus.
 3. Achiziționarea din surse incerte, fără certificat de autenticitate.
 4. Dimensiunea greșită. Fă tot posibilul să cumperi dimensiunea potrivită. Un inel de logodnă care nu intră pe deget sau care este prea mare reprezintă o adevărată dezamăgire pentru parteneră.
 5. Locul și momentul pot adăuga valoare cererii în căsătorie, prin urmare, pregătește ceva special care va rămâne în inimile voastre pentru totdeauna.

Viața trebuie să fie despre iubire. Celebrează iubirea și oferă inelul de logodnă perfect.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter