Dorian Popa, amintiri dureroase din copilărie. I-a lipsit sprijinul tatălui: „Îmi dau seama că…”

Publicat pe

Dorian Popa (32 ani) a devenit vlogger acum patru ani, fiind un model pentru mulți dintre tinerii de astăzi. Are milioane de urmăritori, iar asta pentru că reușește de fiecare dată să iasă în evidență, chiar dacă în spatele camerei de filmat stau ore de muncă, perseverență și disciplină.

Cântăreț, compozitor, actor și dansator, Dorian Popa a primit la vârsta de 22 de ani un rol principal în serialul „Pariu cu viața', ceea ce i-a deschis o parte din drumul către celebritate. Fiind el însuși un copil mai mare, recunoaște că iubește generația nouă, de aceea a făcut nu doar business de-a lungul timpului, ci și acte de caritate. Vrea să dăruiască celor mici o parte din timpul său, așa cum și-ar fi dorit la rândul lui să primească de la părinți.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Dorian Popa a mărturisit că i-a lipsit sprijinul emoțional al tatălui în copilărie.

„Eu sunt modelul ăla parental fără tată. Nu am avut (…), că m-ar fi ajutat. Îmi dau seama că m-ar fi ajutat cu niște vorbe, nu neapărat cu bani, că nu aveam nevoie. M-am descurcat eu, m-am sucit, am făcut tumbe și am reglat-o, dar vorba… momentul ăla în care ești blocat… să-l suni și tu pe tac-tu că poate maică-ta e mamă, e femeie, poate nu-i la fel. Cineva care să-ți zică 'fă aia', 'mă gândesc că ar trebui să faci așa…'', și-a amintit vloggerul.

În plus, cântărețul a continuat cu lucrurile pe care nu le-ar promova niciodată, deși a primit în schimb numeroase oferte.

„Nu vreau să promovez lucrurile care degradează oarecum societatea. Nu vreau să țintesc către nimeni acum (…), am avut oferte de promovare, cum ar fi videochat și nu am putut să promovez chestia asta, deși nu mă deranjează pe mine personal. Fiecare alege să facă ce vrea cu viața lui, atât timp cât constituția prevede că acest lucru este legal. Fiecare face ce vrea în dulapul lui, dar nu pot să promovez eu', a explicat Dorian Popa.

„Nu sunt pe OnlyFans. Cineva care m-a chemat să promovez, mi-a spus că platforma nu-i ca afară, că nu e ce cred eu. Zic, ia stai așa. Când am văzut ce se întâmplă acolo, am spus 'băi, nu'. Nu am o problemă, sunt lucruri care sunt legale, însă nu vreau ca tinerii noștri să-și facă cariere în zonele astea. Mi se pare că nu sunt tocmai ce trebuie pentru demnitatea ta. Dacă e ceea ce-ți place ție 100%, poți să faci și filme XXX, că până la urmă și alea sunt legale, dar asumă-ți', a conchis celebrul vlogger.

Poți urmări podcastul integral aici:

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter