Cum se simte Benone Sinulescu, la 9 zile de când a fost internat: "Are mai multe afecțiuni"

Publicat pe

Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă, în urmă cu nouă zile. Noi detalii despre starea sa de sănătate s-au aflat de la apropiații artistului, dar și de la medici. Artistul are mai multe afecțiuni și chiar se vorbește despre o intervenție chirurgicală minim invazivă, însă nu s-a luat o decizie în acest sens. I s-au făcut investigațiile de rigoare, comunică și are o stare generală bună momentan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu se simte bine, comunică tot timpul și este vesel, susține profesorul Anton Hadăr, unul dintre prietenii artistului. Cântărețului i s-a făcut un RMN și alte analize, fiind sub supravegherea medicilor.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om . E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa', a transmis apropiatul lui Benone Sinulescu.

Cum se simte Benone Sinulescu, la 9 zile de când a fost internat: "Are mai multe afecțiuni"Cum se simte Benone Sinulescu, la 9 zile de când a fost internat: "Are mai multe afecțiuni"

Cum se simte Benone Sinulescu, după mai bine de o săptămînă internat

La rândul lui, artistul de muzică populară Nicolae Datcu a confirmat că Benone Sinulescu se simte bine și chiar glumește cu asistentele.

„Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism', a spus și artistul de muzică populară Nicolae Datcu.

Citește și: Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, noi detalii despre starea de sănătate a artistului:„Familia se pregătea de înmormântare'

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, primele dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului:„Nu a dorit să fie internat'

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp.Ce nume poartă copilul

Medic: „Deocamdată este stabil'

Benone Sinulescu se află internat la Spitalului Județean Arad, iar directorul medical Lenuța Timiș a vorbit despre starea de sănătate a maestrului.

„Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală.

Deci colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adică nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit', a declarat Lenuța Timiș pentru cancan.ro.

Medic: „Totul depinde și de corpul dânsului'

Momentan, nu se știe cât timp va mai trebui ca Benone Sinulescu să rămână internat în spital.

„Asta nu putem să estimăm, vă dați seama. Totul depinde și de corpul dânsului, de starea lui. Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. A venit sâmbătă, în jurul orei 16:00', a conchis directorul Spitalului din Arad.

Benone Sinulescu s-a internat pe 10 iulie

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a fost găsit inconștient în casă sămbătă, pe 10 iulie. Impresarul său, Ionuț Pavel, a fost cel care a făcut primele declarații la acel moment.

Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final’ al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,‘ a declarat Ionuț Pavel pentru TVR.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter