Andreea Raicu a împlinit 44 de ani! Cu cine a sărbătorit, în Italia

Publicat pe

Andreea Raicu a împlinit 44 de ani și a ales să-și sărbătorească ziua de naștere în străinătate. Vedeta a optat pentru Italia, regiunea Toscanei, o destinație de vis pentru aniversarea zilei de naștere, alături de persoane dragi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu a plecat în urmă cu câteva zile din România, pentru a-și sărbători ziua de naștere. Vedeta a plecat însoțită de prietenele ei și a avut parte de surprize care au emoționat-o.

La miezul nopții, Andreea Raicu a suflat în lumânare și și-a pus o dorință. Prietenele ei i-au cântat „La mulți ani' și s-a emoționat profund după ce apropiații s-au întrecut în urări cât mai speciale.

Andreea Raicu a împlinit 44 de ani! Cu cine a sărbătorit, în ItaliaAndreea Raicu a împlinit 44 de ani! Cu cine a sărbătorit, în Italia

Andreea Raicu, felicitată de vedete

De asemenea, Andreea a primit urări din partea mai multor vedete pe rețelele de socializare, printre acestea numărându-se și Mihaela Rădulescu, Andreea Esca, Iulia Vântur, Simona Pătruleasa, Adelina Pestrițu, Diana Dumitrescu și Răzvan Fodor.

„La mulți ani, femeie specială! Să fii iubită!', i-a transmis Mihaela Rădulescu.

„La mulți ani, draga mea Andreea Raicu. Să ai o călătorie minunată, cu oameni buni, alături de care să trăiești cele mai frumoase, memorabile experiențe. Să fii iubită, să iubești și să te bucuri de fiecare clipă', i-a spus și Iulia Vântur.

„La multi ani, om frumos!', i-a urat și Diana Dumitrescu.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Raicu.Lista de alimente pe care nu le consumă niciodată

Citește și: Cum arată Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani:”Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste”

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă:„Nu vrem să respectăm…'

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu

Mulți s-au întrebat de ce Andreea Raicu, până la 43 de ani, nu s-a căsătorit niciodată și nu a devenit mamă. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată. Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta.

Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie. (…) Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea’, a spus Andreea Raicu la Digi 24.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter