Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. E în vacanță, în Ibiza

Publicat pe

Raluca Bădulescu a reușit să-și surprindă urmăritorii de pe Instagram. Cu toții o știm mereu cu peruci pe cap, însă vedeta s-a fotografiat cu părul ei natural. Criticul de modă se află în vacanță alături de actualul soț, dar și de fostul, în Ibiza, acolo unde merge în fiecare vară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca Rădulescu a reușit să fure toate privirile pe rețelele sociale. Vedeta apare întotdeauna cu peruci pe cap, accesorii la care renunță extrem de rar. Mulți s-au întrebat cum arată, de fapt, criticul de modă când nu poartă nicio perucă, iar Raluca Bădulescu a publicat câteva fotografii în care apare cu părul ei natural.

Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. E în vacanță, în IbizaCum arată Raluca Bădulescu fără perucă. E în vacanță, în Ibiza

Raluca Bădulescu, apariții fără perucă

Raluca Bădulescu se află în vacanță, în Ibiza. Vedeta se află în Spania alături de câțiva prieteni, dar și de fostul și actualul soț.

Citește și: De ce nu a luat Raluca Bădulescu numele soților ei:

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:

Citește și: Cristina Cioran s-a externat, dar fetița a rămas la Terapie Intensivă:

Citește și: Cum și-a sărbătorit Ilie Năstase ziua de naștere și ce cadouri a primit:

Criticul de modă a atras atenția prin două fotografii pe care le-a postat pe Instagram. Într-una din ele apare într-un costum de baie negru, cu mai multe bijuterii și ochelari de soare.

în a doua fotografie, Raluca apare într-un costum de baie verde cu o eșarfă pe deasupra. Însă ce a atras cel mai tare atenția urmăritorilor a fost faptul că vedeta a renunțat la perucă și și-a arătat părul ei natural și blond.

Raluca Bădulescu, vacanță alături de fostul și actualul soț

Raluca Bădulescu a rămas în relații extrem de bune cu fostul ei soț, Vali Pungă. Cei doi au împreună un băiat, pe Alex.

Vedeta a luat o decizie care probabil multora li se pare de neconceput. Deși au divorțat și nu mai formează un cuplu de ani buni, iar între timp s-a recăsătorit, Raluca Bădulescu a plecat în vacanță alături și de fostul soț.

Raluca Bădulescu și actualul soț, Florin Stamin, s-au căsătorit după doar trei luni de relație. Acesta a întrebat-o dacă vrea să-i fie soție chiar în baie. Vedeta chiar a povestit cum s-a petrecut toată cererea în căsătorie.

Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, stăteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa de dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!', a spus Raluca Bădulescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter