Cristina Cioran s-a externat, dar fetița a rămas la Terapie Intensivă: „Are 2 kg acum”

Publicat pe

Cristina Cioran s-a externat astăzi, la 4 zile de când a adus-o pe micuța Ema pe lume, dar fetița a rămas internată la Terapie Intensivă. Logodnicul Cristinei a realizat precizări importante, explicând că bebelușul va mai petrece încă două săptămâni în spital, pentru a crește în greutate și a fi monitorizată îndeaproape de cadrele medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran s-a externat la doar câteva zile după ce a devenit mămică, în ciuda faptului că fetița ei a rămas în spital, la Terapie Intensivă, pentru încă două săptămâni. Logodnicul actriței a declarat că bebelușul este atent monitorizat de medici, care au decis să aprobe doar externarea mămicii. Înainte să fie externată, fetița Cristinei Cioran trebuie să ajungă la o anumită greutate.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran: „Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'

Citește și: Ce face Cristina Cioran după plecarea de la „Acces Direct”. Blonda şi-a luat iubitul într-o nouă aventură: „Numai prostii am făcut!'

Citește și: Cristina Cioran o critică dur pe Bianca Drăgușanu, pentru operațiile estetice: „Cineva ar trebui să-ți spună să te oprești'

Citește și: Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur: „Speriată și îngrozită”

„Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator.

Am avut emoții, este un lucru normal, însă eu eram deja pregătit pentru că mai am un băiețel de cinci anișori deja. Știu ce mă așteaptă', a declarat Alexandru Dobrescu, pentru Playtech.ro.

Cristina Cioran s-a externat, dar fetița a rămas la Terapie Intensivă: „Are 2 kg acum'Cristina Cioran s-a externat, dar fetița a rămas la Terapie Intensivă: „Are 2 kg acum'

Cristina Cioran s-a externat. Primele detalii

„Cristina s-a externat singură. Fetița o sa mai stea încă două săptamani în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme', a mai adăugat Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran.

De altfel, cei doi părinți sunt nerăbdători să își boteze micuța. Cu toate acestea, dat fiind faptul că este un bebeluș născut prematur, Cristina cioran și iubitul ei au preferat să minimizeze riscurile, așa că nu au chemat preot în spital și nici nu se grăbesc cu creștinarea. Cel mai probabil, evenimentul va avea loc în iarnă.

„O să botezăm și copilul. Ne-am planificat ca în iarnă să se întâmple acest lucru. Credem în puterea divină, normal, dar asta nu înseamnă că vrem să botezăm fetița acum, urgent. Până atunci vrem să fim sănătoși și cu toții bine', a declarat, în încheiere, proaspătul tătic, pentru sursa citată anterior.

Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a fetiței născută prematur

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super.

Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat', a explicat Cristina Cioran pe rețelele de socializare, în urmă cu doar câteva zile.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter