Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Publicat pe

Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată. Andra Teodorescu și Daniel Pancu trec plin clipe unice și pline de fericire în așteptarea venirii pe lume a primului lor copil. Iubita acestuia a publicat primele imagini cu burtica de graviduță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată. Andra Teodorescu și Daniel Pancu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt mai fericiți ca niciodată, având în vedere că Andra urmează să-l aducă pe lume pe primul lor copil. Chiar dacă cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre sarcină, pe chipurile lor se citește fericirea.

Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidăAndra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, a publicat și primele imagini cu burtica de graviduță. Cei doi sunt într-o vacanță la mare și se bucură de liniște și de clipe de relaxare. În plus, în fotografiile de pe litoral publicate de Andra Teodorescu se vede că aceasta este însărcinată și foarte fericită că trece prin această experiență.

Citește și: Cum și-a sărbătorit Ilie Năstase ziua de naștere și ce cadouri a primit:„Am stat până la 4 dimineața'

Citește și: Cătălin Botezatu ajunge din nou la medic, după operația de cancer la colon:„Am zăcut, la propriu!'

Citește și: Ioana Tufaru, gest emoționant Anda Călugăreanu, la 29 de ani de la deces:„Ne-am rugat pentru…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav:„El a mai tras de mine'

Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată

Andra Teodorescu urmează să devină mamă pentru prima dată, însă Daniel Pancu mai are doi copii, un băiat și o fată, din căsnicia anterioară cu Mihaela, de care a divorțat în anul 2019. „Am trecut și eu și tu (nr.- prin divorț). Toată lumea. Viața merge doar înainte. Fericiți nu putem să fim în momentele astea. Copiii sunt mai importanți decât mine sau decât ea', spunea Daniel Pancu, la un moment dat.

Andra Teodorescu și Daniel Pancu au mai avut o relație în urmă cu aproximativ 20 de ani. Cei doi s-au despărțit, s-au întâlnit și au reaprins flacăra iubirii dintre ei. La aproape un an de la divorț, Daniel Pancu oficializa relația cu Andra Teodorescu.

Da, Andra este iubita mea. Suntem împreună. Am mai avut o relație și în urmă cu vreo 20 de ani, acum am decis să ne refacem viețile amândoi. Mai multe nu vreau să comentez, la mijloc este vorba de viața mea privată', a declarat Daniela Pancu despre iubita lui, Andra Teodorescu, în anul 2020.

Cine este Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu

Andra Teodorescu este unul dintre primele fotomodele din România. În urmă cu mai bine de 15 ani, iubita lui Daniel Pancu atrăgea toate privirile cu aparițiile sale pe podium, dar și în revistele pentru bărbați. După ce s-a lăsat de modelling, Andra Teodorescu s-a apucat de afaceri și a avut un succes răsunător.

Acum, aceasta se află într-o nouă etapă a vieții ei, fiind însărcinată pentru prima dată. Andra Teodorescu și Daniel Pancu au reșit să treacă peste toate obstacolele și sunt mai dericiți ca niciodată împreună, mai ales că familia lor urmează să se mărească cu încă un membru.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter