Cătălin Botezatu ajunge din nou la medic, după operația de cancer la colon: "Am zăcut, la propriu!"

Publicat pe

Cătălin Botezatu a trecut, în 2020, printr-o operație foarte grea, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Însă, designerul a mai trecut prin emoții mari și cu inima, iar ritmul alert de muncă și oboseala acumulată în ultima vreme l-au cam pus la pământ. Bote spune că se va întoarce în Turcia pentru un set complet de analize, așa încât să se asigure că totul e în regulă acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a alergat foarte mult, prin prisma jobului, în ultima perioadă, așa că oboseala își spune cuvântul. În plus, problemele de sănătate cu care s-a confruntat au fost unele cât se poate de grave, însă nu a reușit să mai ajungă la control pentru că a fost mereu pe drumuri.

Cătălin Botezatu ajunge din nou la medic, după operația de cancer la colon: "Am zăcut, la propriu!"Cătălin Botezatu ajunge din nou la medic, după operația de cancer la colon: "Am zăcut, la propriu!"

„Sunt ok! E adevărat că toată această nebunie cu mersul la Cannes, chiar dacă a părut o chestie frumoasă, că am luat un premiu, că am făcut o prezentare, și-a pus amprenta puțin pe sănătatea mea. A fost o alergătură continuă, nu am avut timp să mă odihnesc deloc și la venire, am zăcut, la propriu, o zi și o noapte, dar sunt ok.

Merg la sfârșitul lunii la Istanbul pentru control, pentru că trebuia să merg de acum o lună și nu am mers… Dar sunt bine!”, a povestit Cătălin Botezatu pentru ciao.ro.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Zanni și Elena Marin când nu erau filmați:

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:

Citește și: Cum arată fiica lui Ion Țiriac, la 24 de ani.

Părinții lui Bote nu știau că designerul a avut cancer

Cătălin Botezatu a povestit în cadrul unui interviu prin ce a trecut, din momentul în care a aflat că suferă de o boală cumplită, și anume cancerul. A mărturisit cum au aflat părinții lui că designerul se confruntă cu boala cumplită și că tatăl lui a fost operat din această cauză chiar în ziua în care și designerul și-a făcut intervenția.

„Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă', a spus Cătălin Botezatu.

„Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt. Da, știu…', a mai spus Cătălin Botezatu.

Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer

Cătălin Botezatu a dezvăluit că a aflat întâmplător că suferă de cancer, după o ecografie de rutină. I-a fost descoperită tumora în Turcia, însă designerul a ales să se opereze în România.

'Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă.

Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită.

M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric', a declarat Bote, potrivit Spynews.

Bote s-a mai operat încă o dată în Turcia, în primăvară

În această primăvară, lui Cătălin i-au mai fost descoperite o serie de probleme de sănătate și a trebuit să suporte încă o operație în Turcia.

Acum o lună am venit și mi-am făcut analizele în Turcia și am mai descoperit ceva, aveam niște mici dureri, iar medicii au considerat că e necesară o intervenție de urgență, nu a fost ceva foarte grav. La nivelul abdomenului s-a desfășurat această intervenție chirurgicală, dar nu atât de gravă și de complexă ca și cea de data trecută.

Acum am mai  puține dureri  și au trecut sângerările pentru că la mine întotdeauna am avut o problemă de coagulare și atunci e destul de delicat, dar sunt pe picioare, merg, m-am plimbat deja, după câteva zile de operație, totul este sub control, iar acum mă întorc acasă (n.r.: pe 8 martie). Sunt ok, și dacă atunci credeam că nu mai există o șansă, în afară faptului că mă rugăm în continuu la Dumnezeu, acum, parcă sunt mult mai optimist.

Poate cea mai mare satisfacție pe care o am este că  poate operația mea de atunci și tot ceea ce s-a întâmplat cu mine a fost o pildă pentru oamenii care poate nu aveau încredere să ia un second opinion. De câte ori vin la control în Turcia mă întâlnesc nu cu unul, cu zeci de oameni care au venit în Turcia, datorită mie și a ceea ce au auzit, e o satisfacție extraordinară', a povestit Cătălin Botezatu în prima ediție a emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV, Exclusiv VIP în martie 2021.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter