Cum arată fiica lui Ion Țiriac, la 24 de ani. Ioana locuiește în Miami

Publicat pe

Ion Țiriac este un tată extrem de mândru. Fiica sa, Ioana, a împlinit 24 de ani și îi dă numai motive de bucurie tatălui ei. Tânăra a postat o fotografie cu ocazia zilei sale de naștere care a atras atenția internauților. Chiar și Nadia Comăneci i-a lăsat un comentariu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Ion Țiriac a sărbătorit, pe 19 iulie, împlinirea a 24 de ani. Tânăra nu se află în România, ci în Miami, loc în care a plecat după terminarea liceului. Cu ocazia zilei sale de naștere, Ioana Țiriac a primit urări de la mari celebrități ale României.

Cum arată fiica lui Ion Țiriac, la 24 de ani. Ioana locuiește în MiamiCum arată fiica lui Ion Țiriac, la 24 de ani. Ioana locuiește în Miami

Fiica lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

Motiv de petrecere în familia lui Ion Țiriac. Fiica sa, Ioana, a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani. Tânăra se află în Miami, în prezent, acolo unde a plecat pentru continuarea studiilor după terminarea liceului.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Ion Țiriac.

Citește și: Detalii neştiute din povestea de dragoste a lui Ion Ţiriac cu ziarista egipteană, care i-a dăruit doi copii.

Citește și: Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu:

Citește și: Pepe a împlinit 42 de ani!

Cu ocazia zilei sale de naștere, Ioana Țiriac s-a fotografiat într-o ținută sexy, înconjurată de sute de trandafiri. Tânăra nu a menționat, însă, de la cine i-a primit.

Fiica lui Ion Țiriac a primit comentarii de la cunoscuta actriță Ileana Lazariuc: „Happy birthday, sexy!!!', dar și de la Nadia Comăneci: „La muți ani!'.

Ioana Țiriac vine și în România cât de des poate. În urmă cu trei ani, tânăra a organizat „Bucharest Fashion Charity Show' la Stejarii, complexul de lux al lui Ion Tiriac din București.

Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc', a spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

Detalii despre relația dintre Ion Țiriac și mama Ioanei Țiriac

Sophie Ayad, o jurnalistă egipteană, şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Jurnalista egipteană i-a dăruit doi copii, Karim Mihai şi Ioana Natalia şi chiar dacă povestea lor de dragoste nu a rezistat pe viaţă, momentan sunt în relaţii amiabile şi colaborează profesional.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului „copil de bani gata’ pe care îl are.

Pe de altă parte, Karim îi seamănă leit lui Ion Ţiriac. Tânărul a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, care reunește elevi din 37 de țări și unde selecția este foarte riguroasă. Karim a cochetat cu tenisul, dar pasiunea lui cea mare este fotbalul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter