Pepe a împlinit 42 de ani! A petrecut alături de iubită și de cele două fiice

Publicat pe

Pepe a împlinit astăzi, 20 iunie, frumoasa vârstă de 42 de ani. Cântărețul și-a sărbătorit ziua de naștere încă de aseară, în compania prietenilor apropiați și fiicelor sale. De asemenea, de la petrecere nu a lipsit nici Yasmine Ody, care l-a sărutat pe Pepe după ce acesta a suflat în lumânările de pe tort.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pepe a împlinit vârsta de 42 de ani și cu siguranță se poate considera un bărbat împlinit. Pe lângă cariera de succes, artistul are două fiice superbe, care îi înseninează fiecare zi din viața lui, dar și o iubită de o frumusețe răpitoare. Chiar dacă Pepe și Yasmine nu sunt de foarte mult timp împreună, relația lor este din ce în ce mai serioasă.

Pepe a împlinit 42 de ani! A petrecut alături de iubită și de cele două fiicePepe a împlinit 42 de ani! A petrecut alături de iubită și de cele două fiice

Pepe și-a sărbătorit ziua de naștere încă de aseară. Acesta a organizată o petrecere restrânsă, la care au participat prietenii și familia, după cum se poate observa din filmulețele publicate de Oana Roman la Insta Story. De asemenea, alături de Pepe au fost și cele două fiice ale lui, Maria și Rosa, pe care le are din căsnicia cu Raluca Pascu.

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, primele imagini cu iubita lui, după Survivor.Unde au plecat, împreună

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.Artista a postat o fotografie cu „soacra' sa

Citește și: Irina Fodor s-a întors de la Asia Express!Mesajul transmis de Răzvan Fodor, după revedere

Pepe a împlinit 42 de ani

În plus, de la petrecerea dată de Pepe cu ocazia zilei lui de naștere nu putea lipsi chiar iubita acestuia, Yasmine. Ba mai mult, cei doi radiază de fericire unul în compania celuilalt și se vede că relația lor a evoluat într-un mod cât se poate de frumos.

Când a venit momentul tortului, toată lumea i-a cântat „la mulți ani' lui Pepe. În plus, artistul a dorit să le lase pe fiicele lui să sufle în lumânări, așa că le-a luat în brațe pe micuțe și le-a lăsat pe ele să își pună o dorință. Având în vedere că Pepe este un bărbat împlinit pe toate planurile, este foarte posibil ca singurul lucru pe care și-l dorește de ziua lui este să fie sănătos. Tortul a fost adus chiar de către Yasmine, care, imediat după ce au fost stinse lumânările, l-a felicitat și ea pe artist și l-a sărutat.

Pepe și Yasmine au o relație din ce în ce mai serioasă

Pepe nu s-a arătat foarte deschis să vorbească despre noua lui relație, dar și-a asumat relația cu frumoasa make-up artist. Artistul a precizat că nu dorește să ofere prea multe detalii, dat fiind că, în cazul în care nu ar funcționa lucrurile în direcția dorită, relația s-ar putea destrăma. Cert este că totul evoluează frumos, mai ales că Yasmine pare că se înțelege de minune și cu fiicele artistului.

Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc’, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter