Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint. Artista a postat o fotografie cu „soacra” sa

Publicat pe

Andreea Bălan pare extrem de fericită de când se află în brațele lui Tiberiu Argint. Vedeta s-a bucurat de multe vacanțe și de timp petrecut alături de iubitul ei. Și se pare că relația devine din ce în ce mai serioasă. Andreea a fost invitată la ziua mamei lui Tiberiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a lăsat trecutul în spate și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint. Cei doi au plecat în mai multe vacanțe de când au început să formeze un cuplu și pare că le merge foarte bine.

Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint. Artista a postat o fotografie cu „soacra' saAndreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint. Artista a postat o fotografie cu „soacra' sa

Andreea Bălan, invitată la ziua „soacrei'

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint devine din ce în ce mai serioasă. Cei doi au ajuns la stadiul în care participă la evenimente de familie împreună.

Andreea Bălan a fost invitată la ziua mamei lui Tiberiu Argint, duminică seara. Artista a postat un InstaStory în care apare mama iubitului ei alături de mesajul „Happy Birthday'.

Citește și: Monica Davidescu, despre Andreea Bălan și divorțul de George Burcea:

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:

Citește și: Cum se simte acum fetița Cristinei Cioran:

Citește și: Maya, fiica Antoniei, a primit prima comuniune la catolici.

De curând s-a aflat că Andreea Bălan are o relație foarte bună cu familia iubitului ei. Sora lui Tiberiu Argint, Sonia Argint, ne mărturisea că se înțelege bine cu Andreea Bălan și că o consideră o persoană caldă și muncitoare.

Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi', a spus Sonia Argint despre Andreea Bălan.

Andreea Bălan se vede din nou mireasă

Andreea Bălan a trecut peste divorțul de George Burcea și iubește din nou! Vedeta are o relație cu Tiberiu Argint de mai bine de un an și pare că se înțeleg extrem de bine.

Artista a mărturisit faptul că nu exclude să poarte din nou rochia de mireasă la momentul potrivit. Andreea Bălan a recunoscut că este îndrăgostită și că îi merge bine la momentul actual.

„Cu toții greșim în viață, important este să fii tolerant și să îți dai seamă că dacă tu ai defecte și persoana de lângă tine are defecte. Totul trebuie să fie cu sufletul și atunci va merge. Nu, nu mă mărit. Evident că la un moment dat, peste nu știu câțiva ani buni, da, de ce nu?! Da, sunt îndrăgostită”, a spus Andreea Bălan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter