Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint: "Atunci când ne întâlnim..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Sonia Argint, amfitrioana emisiunii „Vreau să fiu sănătos (TVR1), sora lui Tiberiu Argint, ne-a vorbit despre relația pe care o are cu fratele ei, dar și cu iubita lui, Andreea Bălan. Au făcut vacanțe împreună și au o relație foarte bună. Însă, mai bine să aflăm direct de la sursă cum stau lucrurile între ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aș vrea să știu cum a fost copilăria ta, mai ales că ai avut privilegiul să-ți cunoști și străbunica. Bănuiesc că ai niște amintiri speciale de pe vremea aceea.

Îți dai seama? Copiii mei au avut parte de stră-străbunică! Copilăria mea a fost frumoasă… din ce-mi amintesc. Petreceam mult timp la ea, pentru că avea curte. O ajutam în grădină, curățam florile de buruieni, udam grădina, mă jucam de-a prințesa… Cam ce fac toți copiii normali. (zâmbește) Aveam vacanțe la Olimp și la Sinaia cu părinții mei. Am fost un copil foarte protejat de toată familia, crescând pe alocuri într-un glob de cristal. Ceea ce e bine, pentru că îți dă o perspectivă foarte optimistă asupra vieții. Atitudinea mea generală față de oamenii care îmi ies în cale este relaxată, deschisă, am încredere în oameni.

Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint: "Atunci când ne întâlnim..."/ EXCLUSIVCum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint: "Atunci când ne întâlnim..."/ EXCLUSIV

În același timp însă, neconfruntându-mă cu anumite situații, am trăit senzația unei ușoare inadaptări, care poate fi o experiență transformativ-constrictivă în sine.

Sonia Argint: „Eu și Tibi ne mai și tachinăm'

Eeee, relația mea cu Tibi a fost și este ca orice relație între frați. Ne iubim, dar ne mai și tachinăm. (zâmește) Dar chiar și din ipostaza de soră mai mare, ipostază de care nu am abuzat deloc, eu am învățat o grămadă de la el.

Citește și: Secrete de beauty de la vedete.Sonia Argint Ionescu folosește ulei de cocos pentru demachiere

Citește și: 24 de întrebări neobișnuite cu Sonia Argint

Citește și: De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei:„Am luat o decizie…'

Citește și: Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce Raluca Pascu și-a șters poza cu noul iubit:„Ea să fie mama la copii și el cu 850 de baragladine'

Pe măsură ce ați crescut, cum a evoluat relația dintre voi?

Tibi este un om abil, foarte isteț și cu un bun-simț al oamenilor. Deseori mă sfătuiesc cu el și sfaturile pe care mi le oferă sunt de cele mai multe ori excelente. Eric îi seamănă teribil, atât mental, cât și fizic.

Sonia Argint: „Cu Andreea Bălan mă înțeleg foarte bine'

Te-am întrebat despre relația cu Tiberiu, deoarece am văzut recent o fotografie pe Instagram cu tine și cu iubita lui. Cu Andreea Bălan cum te înțelegi?

Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter