Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce Raluca Pascu și-a șters poza cu noul iubit: "Ea să fie mama la copii și el cu 850 de baragladine"

Publicat pe

Oana Zăvoranu a lansat, poate, cel mai dur atac de până acum la adresa lui Pepe. Mai mult, îi ia apărarea Ralucăi Pastramă și îl jignește în termeni greu de reprodus pe fostul ei soț, deși au trecut zece ani de la divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Motivul care a determinat-o pe Oana să declanșeze această ploaie de jigniri la adresa lui Pepe ar fi noua relație a artistului, dar și decizia Ralucăi Pastramă de a șterge fotografia cu noul iubit, de pe rețelele de socializare. Oana crede că de vină pentru asta este Pepe, care i-ar fi reproșat fostei soții noua sa relație.

Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce Raluca Pascu și-a șters poza cu noul iubit: "Ea să fie mama la copii și el cu 850 de baragladine"Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce Raluca Pascu și-a șters poza cu noul iubit: "Ea să fie mama la copii și el cu 850 de baragladine"

'Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe).

Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani.

Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!', a declarat Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.

Citește și: Raluca Pascu are un iubit la 6 luni de la divorțul de Pepe. „Iubirea mea’

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț: „Lucrurile s-au schimbat foarte mult'/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez'

Oana Zăvoranu i-a luat apărarea Ralucăi Pastramă

Oana Zăvoranu l-a numit pe Pepe „bichon' și spune despre el că „face circ precum un papagal'. Actrița consideră că e anormal pentru un bărbat să se plângă de faptul că a fost înșelat de parteneră.

'Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori  și a spus că a fost înșelat de nevastă.

Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul!

Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!', a mai dezvăluit Oana Zăvoranu.

'Eu v-am spus părerea mea! În această căsătorie ei au pozat în familia perfectă, ei nu se certau, ei erau superbi!', a adăugat fosta soție a lui Pepe.

De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe acum 10 ani

Recent, într-un interviu acordat lui Măruță, Oana Zăvoranu a spus că niciodată nu va nega faptul că mariajul ei cu Pepe a avut și multe momente fericite. Din păcate, sentimentele au început să dispară la un moment dat, iar tensiunile dintre ei erau tot mai multe.

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte.

N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe', a declarat Oana Zăvoranu în podcastul „Acasă la Măruță'.

Actrița a mai declarat că Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă din ambiție și nu neapărat din dragoste.

„Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune', a adăugat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu: „Pepe era foarte gelos”

Bruneta spune că niciodată nu i-a cerut lui Pepe să renunțe la muzică și că nu era geloasă pe femeile care apăreau în videoclipurile lui.

„El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina.

Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el.

Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat', i-a mai spus Oana Zăvoranu lui Cătălin Măruță.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter