Fulgy, mesaj de amenințare pentru Ioniță de la Clejani: ”O să plângi toată viața ta”

Publicat pe

Fulgy se află în arest la domiciliu, însă continuă să șocheze cu gesturile sale. Băiatul Clejanilor a făcut publică o conversație cu tatăl său, Ioniță. Aflat într-o situație delicată, Fulgy pare că nu vrea accepte sub nicio formă ajutorul părinților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De câteva luni, tânărul ține prima pagină a ziarelor. Mai întâi Fulgy a fost prins drogat la volan, apoi a condus fără permis, și-a agresat tatăl și a bătut un jurnalist. Acum, băiatul Clejanilor se află în arest la domiciliu, însă se pare că nu s-a potolit prin a șoca cu acțiunele pe care le face.

Fulgy, mesaj de amenințare pentru Ioniță de la Clejani: 'O să plângi toată viața ta'Fulgy, mesaj de amenințare pentru Ioniță de la Clejani: 'O să plângi toată viața ta'

Pe una dintre rețelele de socializare, Fulgy a postat o conversație cu tatăl său în care îl amenință că nu vor mai avea nicio legătură. Tânărul refuză ajutorul celor din jur, iar drumul spre vindecare se pare că este mai lung decât familia și-ar fi imaginat.

„După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta', i-a transmis Fulgy lui Ioniță de la Clejani.

Ca orice părinte, Ioniță de la Clejani i-a răspuns calm fiului său și i-a oferit sprijinul său, deși acesta îl respinge. Artistul speră că toate aceste probleme din familia lor vor dispărea, iar totul va reveni la normal.

„Luni vine cineva care se ocupă de Adsense, o să te ajute să-ți recuperezi contul și celelalte date pe care tu le-ai introdus și nu ți le mai amintești.

Fii cuminte și Doamne ajută! Va fi bine, sunt sigur, că vom fi din nou cea mai puternică familie. Acest episod va trece!', a scris Ioniță de la Clejani în mesajul său.

Citește și: Ioniță de la Clejani, cercetat de poliție. Artistul ar fi amenințat jurnalistul jefuit de Fulgy

Citește și: Fulgy, scandal cu Ioniță de față cu poliția. Fiul Clejanilor și-a acuzat părinții că l-au sechestrat

Citește și: Fulgy a ajuns să fie păzit de patru bodyguarzi: „Să nu mă supere cineva, că sunt în stare de orice!”

Citește și: Fulgy, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri: „Legat 24 de ore de un pat, ca Iisus Hristos”

Fulgy, arestat la domiciliu după ce a bătut un jurnalist

Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a fost reținut de oamenii legii după ce a lovit cu pumnul un jurnalist și i-a furat și telefonul. Totul s-a petrecut în urmă cu mai bine de o săptămână, iar martorii și camerele de supraveghere au confirmat-o faptul că tânărul de 23 de ani l-a agresat fizic pe jurnalist, care a sunat la 112 în momentul în care a reușit să se îndepărteze de fiul Clejanilor.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 a Capitalei au decis ca tânărul să fie plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, urmând ca ulterior să fie luată o nouă decizie. În cazul în care Fulgy nu va respecta decizia magistraților, el riscă să fie arestat preventiv.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter