Fulgy, scandal cu Ioniță de față cu poliția. Fiul Clejanilor și-a acuzat părinții că l-au sechestrat

Publicat pe

În weekend, Fulgy a chemat iar poliția acasă la părinții lui, tocmai când situația părea că începe să se calmeze. Fiul Clejanilor, a sunat la 112 deoarece părinții săi nu l-au lăsat să plece de acasă, în pofida faptului că este major. Iată ce reacție a avut tatăl lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultimul timp, fiul Clejanilor se războiește nu doar cu cei care l-au supărat, ci și cu propriii părinți, așadar Fulgy a chemat poliția acasă deoarece considera că îi este îngtrădită libertatea. Fiul celebrilor artiști de la Clejani a sunat la 112 pentru a regla lucrurile și, în același timp, i-a ținut la curent pe fanii săi de și Instagram…

Fulgy, scandal cu Ioniță de față cu poliția. Fiul Clejanilor și-a acuzat părinții că l-au sechestratFulgy, scandal cu Ioniță de față cu poliția. Fiul Clejanilor și-a acuzat părinții că l-au sechestrat

Fulgy a chemat poliția susținând că l-au sechestrat părinții

După scandalul creat de consumul de droguri, care a agitat apele în showbiz, problemele par să nu se mai termine pentru Fulgy, care în weekend a chemat poliția acasă la părinții săi, deoarece s-a considerat sechestrat. Chiar dacă are 23 de ani, tânărului i s-a interzis să iasă din casă și atunci a chemat oamenii legii, spunând că îi este îngrădită libertatea. O libertate la care consideră că are dreptul pe deplin, cu atât mai mult cu cât nu mai consumă substanțe interzise și nici băuturi alcoolice. Cu toate acestea, susține el, părinții săi l-ar fi închis în casă, nepermițându-i să iasă.

Citește și: Fulgy, arestat la domiciliu după ce a bătut un jurnalist. A izbucnit în plâns în sala de judecată

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie:'Mă bruschezi!'

Citește și: Fulgy a avut un accident și a fost la un pas de moarte.Johnny Depp l-a salvat

Citește și: De ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă.Cum arată cele trei ținute superbe / EXCLUSIV

Citește și: Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo.Cum s-au pozat cei trei

Odată ce oamenii legii au ajuns acasă la Clejani, Fulgy și-a acuzat părinții că nu-l lasă să meargă la prietena lui, drept urmare a ales să iasă pe geam, dat fiind că Viorica și Ioniță l-ar fi sechestrat în casă.

'Am chemat Poliția pentru că sunt sechestrat și șantajat de către familia mea. Am dreptul la viață! Nu mă droghez, nu beau, nu fac nimic. (…) Vreau să mă duc la iubita mea, pentru că am 23 de ani. Sunt ușile închise, eu am ieșit pe geam', a spus Fulgy.

„Am 23 de ani și merit libertate”

După sosirea oamenilor legii, Fulgy a mărturisit că tatăl său, după cel mai recent incident, i-a spus să nu se mai întoarcă de acasă, deoarece nu mai vrea să aibă de-a face cu fiul lui… De altfel, cel care i-a întâmpinat pe polițiști la poartă a fost chiar Ioniță de la Clejani.

'E greșit ce fac, că vreau să am libertate? Ziceți, vă rog eu! Acum vedeți cine câștigă, adevărul sau minciuna. Am 23 de ani și merit libertate, nu sechestrat și șantajat. Pe domeniul public am voie să stau afară, nu e nevoie de niciun om care nu mă mai lasă afară', a comentat Fulgy în fața oamenilor legii.

Tânărul și-a luat în cele din urmă porția de libertate, filmându-se din mașină în timp ce se îndrepta spre prietena lui. Ulterior cei doi au postat mai multe filmulețe în care beau șampanie. A doua zi dimineață, Fulgy a mers la un hotel din București, iar apoi s-a îndreptat din nou spre secția de poliție, unde, spunea el, mai avea ceva de rezolvat.

Fanii săi de pe Instagram, unde a postat mai multe fotografii din seara incidentului, nu prea au fost de acord cu Fulgy, susținând că părinții lui îi vor doar binele și de aceea au reacționat așa.

„Bagă-l pe Ionița în belele și denunță-l că te-a sechestrat și să vezi tu cum ai sa fii muritor de foame. Familia ta încearcă sa te protejeze … da tu nu întelegi asta!”, a conchis un internaut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter