Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Publicat pe

Alexandra Stan a făcut cununia cuvilă, cea religioasă și o mică petrecere, alături de cei dragi. Artista își dorește, însă, și o petrecere grandioasă la care să participe mai multe persoane, prieteni și apropiați. Vedeta ne-a spus în exclusivitate ce planuri de nuntă are, cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ați făcut ceva planuri concrete pentru o petrecere grandioasă? Ce mireasă îți dorești să fii? Ai ales rochia? Sau măcar ai o idee? Să ne așteptăm la un concept aparte pentru nuntă?

Sinceră să fiu, nu știu, ne pregătim, avem planuri, dar nu concrete. Vrem și noi o petrecere, mai ales că ne dorim foarte mult să fim cu prietenii; atât eu, cât și Emanuel avem mulți prieteni și chiar ne pare foarte rău că nu au fost alături de noi, nu am avut cum să îi invităm, pentru că am făcut în secret. Oricum, totul s-a întamplat în perioada restricțiilor. Nici nu am fi putut chema multe persoane. Acum am văzut că s-a mai relaxat un pic situația cu nunțile și ne gândim serios să organizăm petrecerea, dar nu știm încă data și locația.

Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIVAlexandra Stan, despre petrecerea de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Alexandra Stan: „Îmi doresc să fiu o mireasă prințesă'

Îmi doresc să fiu o mireasă prințesă, mai ales că la nuntă am fost, așa, mai elegantă, iar la cununia civilă am fost țărăncuță. Acum îmi doresc să fiu prințesă. Îmi doresc să am o rochie clasică, mare, cu corset, cum a avut Mariah Carey la prima ei nuntă. Și, bineînțeles, nu ne dorim nimic ieșit din comun, dar vrem să fie pe plajă, pentru că amândoi suntem îndră- gostiți de mare.

Oricum știti deja că eu sunt îndrăgostită și legată „forever de Marea Neagră și de Constanța, dar, culmea, și el este foarte atras de mare și îi place mult. Și dacă tot e vară, dacă tot facem vara asta, de ce nu? Poate mai facem un weekend la mare și invităm pe toată lumea și ne distrăm pe plajă.

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul, după căsătorie:”Am avut parte de unele discuții. Avem niște principii”/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei își doresc un copil:”Ne-am gândit să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă a avut probleme grave în sarcină:„Simțeam că-mi iese copilul din burtă'

Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă: „Vom respecta și tradiții'

Veți respecta tradiții?

Vom respecta și tradiții, nu suntem împotriva tradițiilor, suntem pro, de aceea ne-am și îmbrăcat în costume populare. Dar probabil că vom încerca să avem toate stilurile de muzică și de mâncare, și de tradiții, mai noi și mai vechi.

Alexandra Stan: „Nașii sunt cei mai potriviți părinți spirituali'

Cine sunt nașii voștri?

Nașii sunt cei mai frumoși oameni și cei mai potriviți părinți spirituali, pe care putea să îi trimită Dumnezeu. Chiar au fost aleși cu ajutorul părintelui Zenovie, de la Mănăstirea Nechit, din județul Neamț, care ni i-a recomandat pentru că nu ne găseam nași, fiind totul foarte din scurt. Este o familie foarte frumoasă, care locuiește în București, au doi copii, sunt doi oameni respectuoși, tineri, credincioși. Sunt parte din familie deja.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Oltin Dogaru, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter