Larisa Udilă a avut probleme grave în sarcină: „Simțeam că-mi iese copilul din burtă”

Publicat pe

Larisa Udilă a avut probleme grave în sarcină, din cauza COVID-19. Deși este o persoană pozitivă, care reușească să vadă binele în orice situație, vedeta a povestit emoționată despre calvarul prin care a trecut din cauza noului coronavirus. Atât fosta vedetă Kanal D, cât și soțul și părinții săi au fost afectați de virus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Larisa Udilă a trecut prin momente dificile în urmă cu doar câteva luni, când a descoperit că are probleme destul de grave în sarcină, din cauza virusului COVID-19. Tânăra se consideră o femeie fericită și împlinită, mai ales că marele său vis, acela de a deveni mămică, este pe cale să se îndeplinească. Din nefericire, însă, vedeta nu a fost ferită de probleme. După ce medicii i-au spus că micuțul său ar putea avea probleme de sănătate, Larisa Udilă s-a confruntat cu COVID-19.

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă și Alexandru Ogică, primul interviu după ce s-au căsătorit: „Am plâns puțin'

Citește și: Larisa Udilă, momente grele în sarcină: „Mi s-a spus că e posibil să se nască cu Sindrom Down” / EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a dezvăluit sexul bebelușului: „Am plâns”

Pe când era însărcinată în 5 luni, Larisa Udilă a aflat că a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, iar simptomele aferente i-au dat mari bătăi de cap. Dacă începutul sarcinii a fost unul dificil, pentru că tânăra nu se simțea deloc bine, iată că peripețiile au apărut și în celelalte perioade, iar Larisa Udilă și-a găsit curajul de a vorbi pe această temă abia acum, după ce a depășit cu bine întreaga situația și s-a asigurat că sarcina sa este ferită de probleme.

Larisa Udilă a avut probleme grave în sarcină: „Simțeam că-mi iese copilul din burtă'Larisa Udilă a avut probleme grave în sarcină: „Simțeam că-mi iese copilul din burtă'

Larisa Udilă, destănuiri despre problemele suferite în sarcină

„Am și vomitat, am avut și Covid, am avut și diagnostice false, am avut de toate.(…) Am avut Covid în luna a 5-a. A fost cel mai mare coșmar. Nu m-am așteptat.

Și părinții mei au contractat Covid și soțul meu. Alex a făcut febră, eu nu am făcut febră, dar am tușit într-un hal, simțeam că-mi iese copilul din burtă. Am luat antibiotice.

De obicei, covid-ul nu afectează sarcină, ba chiar oferă anticorpi copilului. Măcar un lucru bun s-a întâmplat din toată treaba asta', a declarat Larisa Udilă, în urmă cu puțin timp, la Xtra Night Show.

Larisa Udilă a făcut nuntă cu Alexandru Ogică! Vedeta a strălucit în ziua cununiei

„Rochia este făcută de mine, sunt tare fericită pentru alegerea făcută. Nu este foarte simplă, nici foarte complicată. Exact ca mine. Am ales broderie și mătase. Am fost extrem de emoționată și, nu știu, mi se pare cea mai drăguță ceremonie. Ea este soacra mea, soacra sexy!

Noi (n.r.- Larisa și Alexandru Ogică) suntem împreună de 7 ani. Sincer, nu cred că o să se schimbe ceva în relația noastră. La cununie am vrut să fie totul puțin diferit și eu fiind o persoană care adoră stilul latino, am ales trandafirii roșii. Este puțin atipic, nu?', a declarat fericita mireasă, chiar în ziua nunții sale.

Deși nu este obișnuit cu aparițiile pe micile ecrane, cel puțin în afara meciurilor de fotbal care se difuzează la TV, nici mirele Alexandru Ogică nu s-a abținut de la declarații. Mai fericit ca niciodată, sportivul a mărturisit că, după cununie, se simte cu adevărat împlinit.

„E pentru prima oară când dau un interviu. Sunt foarte emoționat- prima oară interviu, prima oară ginerică (râde). În mașină, când veneam spre locație am plâns puțin. Am auzit o melodie și am avut emoții. În sufletul meu este doar fericire și mulțumire pentru Bunul dumnezeu.

O strig Larisa Ogică. Așa am strigat-o întotdeauna. Nu ne mai lipsește nimic în acest moment. Suntem fericiți și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru darurile pe care ni le dă în fiecare zi', a precizat soțul Larisei Udilă.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter