Horoscop 20 iulie 2021. O zi perfectă pentru zodiile de Foc

Publicat pe

Horoscop 20 iulie 2021. Urmează o zi perfectă pentru zodiile de Foc: Berbecilor au noroc la Loto, iar pentru Săgetători se anunţă zile excelente. Cât despre Lei, aceștia au parte de dragoste cât cuprinde.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 iulie 2021. Berbec

În prima parte a zilei Berbecii vor rezolva chestiuni legate de bani, iar după se pot concentra pe casă şi familie, prieteni sau persoana iubită. Berbecii trăiesc o iubire pasională, iar pentru cei singuri se anunță o zi excelentă pentru întâlnirea viitorului iubit. Astrele țin cu voi!

Horoscop 20 iulie 2021. Taur

Este o zi foarte bună ca Taurii să se ocupe de birocraţie şi dacă vor să facă shopping pentru casă. În plus, sunteţi susţinuţi într-o competiţie de care veţi trece cu brio. Aveți grijă la sănătate! Sunteți predispuși să răciți în perioada imediat următoare.

Horoscop 20 iulie 2021. Gemeni

Gemenii se fac auziţi. Cel mai probabil, în relaţia cu partenerul de viaţă veţi fi destul de vocali, mai ales dacă ceva vă nemulţumeşte. Dar mare atenţie cum vă exprimaţi nemulţumirile. Vă bucurați de o stare mentală bună. Aveți grijă la durerile articulare.

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Horoscop 20 iulie 2021. Rac

Nativii Rac reglează ceva pe plan financiar. Poate negociaţi un credit sau căutaţi oferte privind un împrumut. Mare grijă în a doua parte e zilei, tindeţi să fiţi neatenţi şi puteţi pierde sau rătăci ceva. Fiți mai amabili cu cei din jur. Acest lucru v-ar putea ajuta și la locul de muncă.

Horoscop 20 iulie 2021. Leu

Comunicarea este punctul forte al Leilor. Puteţi clarifica nişte chestiuni delicate, dar nu uitaţi să vă şi ascultaţi interlocutorul, pentru că pot apărea colaborări productive, potrivit observatornews.ro. Viața de cuplu vă va aduce mari satisfacții astăzi.

Horoscop 20 iulie 2021. Fecioară

Fecioarele negociază în familie. Rudele au tendinţa să vă submineze autoritatea, dar nu vă lăsaţi mai prejos, ci impuneţi-vă punctul de vedere. Astăzi este posibil ca Fecioarele să aibă câteva conflicte cu partenerul de viață, iar acestea ar putea înrăutăți relația.

Horoscop 20 iulie 2021. Balanță

Balanțele au parte de o poveste de iubire intensă. Sunteţi mai pasionali decât de obicei, iar recomandarea astrelor este să trăiţi clipa, fără să presupuneţi sau să vă faceţi griji legat de viitor. Cel mai bun lucru este că veți ști să înfruntați situațiile care apar în cel mai bun mod posibil .

Horoscop 20 iulie 2021. Scorpion

Nativii Scorpion trebuie să fie atenţi la job, pentru că vor exista obstacole. Cineva încearcă să vă pună într-o ipostază care să vă compromită. Nu fiţi impulsivi, ci gândiţi o strategie. Vă veți simți mai independenți ca de obicei. Veți dori să faceți lucrurile în felul vostru.

Horoscop 20 iulie 2021. Săgetător

Veştile bune vin de la drum în cazul Săgetătorilor. Fie primiţi o finanţare, fie un prieten vă aduce bani sau găsiţi un loc de muncă într-un alt oraş. Stați departe de persoanele cu care nu vă înțelegeți la locul de muncă, pentru a nu vă contamina cu energiile lor negative.

Horoscop 20 iulie 2021. Capricorn

Capricornii au multă energie, iar asta îi poate încurca. Nu încercaţi să aveţi control asupra tuturor activităţilor, ci lăsaţi să vină totul natural şi focusaţi-vă mai mult pe voi, nu pe cei din jur. Problemele de la locul de muncă se apropie de sfârșit.

Horoscop 20 iulie 2021. Vărsător

Vărsătorii pot face bani dacă le permite prietenilor să îi ajute. Poate vă găsiţi un part-time job sau vă îmbunătăţiţi relaţia cu străinătatea. Ai grijă de finanțele tale și fii înțelept cu banii.

Horoscop 20 iulie 2021. Pești

Iar nativii Pești vor fi mai radicali şi nu foarte înţelegători. Deşi cei din jur se vor obişnui cu greu, nu renunţaţi la atitudinea fermă. Aveţi grijă la excesele alimentare!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter