Larisa Udilă și Alexandru Ogică, primul interviu după ce s-au căsătorit: „Am plâns puțin”

Publicat pe

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit ieri, cei doi soți organizând nunta în mare secret! În stilul caracteristic, Larisa a avut o întreagă echipă de filmare la eveniment și a oferit primele declarații despre noul rol pe care îl joacă: cel de soție. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, pentru că Alexandru Ogică a avut parte de primul său interviu și a fost mai emoționat ca niciodată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ieri a fost o zi mare pentru Larisa Udilă și Alexandru Ogică. Cei doi tineri abia așteaptă să își strângă în brațe bebelușul, vedeta fiind însărcinată în 33 de săptămâni, așa că au decis să își unească destinele! Deci, de ieri, Larisa Udilă a devenit Larisa Ogică! Fericită și emoționată peste măsură, vedeta și-a planificat cununia în cel mai mic detaliu și a avut grijă ca totul să fie perfect, iar invitații s-au distrat de minune, până dimineața.

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă s-a căsătorit. Primele imagini de la cununie

Citește și: Larisa Udilă, momente grele în sarcină: „Mi s-a spus că e posibil să se nască cu Sindrom Down” / EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a dezvăluit sexul bebelușului: „Am plâns”

Au plâns, au râs, au fost emoționați și s-au distrat, dar cel mai important lucru este că Larisa Udilă și Alexandru Ogică se iubesc și au avut parte de cununia mult visată. Totuși, în ziua cea mare au existat și câteva… tensiuni. Emoționat ca nu cumva Larisa Udilă să aleagă, în ultimul moment, să păstreze numele tatălui, Alexandru Ogică a răsuflat ușurat abia după ce soția sa a semnat actele, în fața ofițerului stării civile!

„Nu există așa ceva (n.r.- să păstreze numele tatălui)! Am văzut ce scrie acolo. Larisa Ogică a semnat!', a dezvăluit soțul Larisei Udilă, fotbalistul Alexandru Ogică.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică, primul interviu după ce s-au căsătorit: „Am plâns puțin'Larisa Udilă și Alexandru Ogică, primul interviu după ce s-au căsătorit: „Am plâns puțin'

Larisa Udilă, toate detaliile despre cununia planificată în cel mai mic detaliu! 'Este puțin atipic, nu?'

Larisa Udilă mai are puțin și naște, dar nu renunță la obiceiurile care o caracterizează! Având un ochi critic bine dezvoltat și o atenție sporită la detalii, vedeta a avut grijă ca toate elementele de la cununie să se îmbine perfect și să fie pe placul tuturor invitaților. Mărturiile inedite au fost un îndemn la dans și distracție, întrucât Larisa a ales să le răsfețe pe doamnele prezente la eveniment cu câte o pereche de balerini!

„Sangre caliente', cum o știm încă de la „Bravo, ai stil!', Larisa este o mare iubitoare a culturii latino, motiv pentru care a inclus câteva elemente specifice în decorul de vis de la cununie. Arcada de trandafiri roșii, accentele în aceeași nuanță și prăjiturile decorate în nuanțe de alb și roșu sângeriu au completat perfect peisajul de poveste de pe malul lacului, unde Larisa Udilă, proaspăt Ogică, a decis să își organizeze cununia.

„Rochia este făcută de mine, sunt tare fericită pentru alegerea făcută. Nu este foarte simplă, nici foarte complicată. Exact ca mine. Am ales broderie și mătase. Am fost extrem de emoționată și, nu știu, mi se pare cea mai drăguță ceremonie. Ea este soacra mea, soacra sexy!

Noi (n.r.- Larisa și Alexandru Ogică) suntem împreună de 7 ani. Sincer, nu cred că o să se schimbe ceva în relația noastră. La cununie am vrut să fie totul puțin diferit și eu fiind o persoană care adoră stilul latino, am ales trandafirii roșii. Este puțin atipic, nu?', a declarat Larisa Udilă, la scurt timp după ce a început evenimentul.

Alexandru Ogică, mai emoționat ca niciodată la nunta cu Larisa Udilă. „Prima oară la interviu, prima oară ginerică'

Dacă Larisa Udilă a plâns cu lacrimi de crocodil în timpul primului dans, emoțiile l-au copleșit pe Alexandru Ogică încă de pe drum! Bărbatul nu s-a mai putut abține și, la auzul unor acorduri romantice, fotbalistul a izbucnit în plâns! Totuși, „Ogi', așa cum îl alintă cunoscuții a recunoscut că se află pentru prima oară în fața camerelor de filmat, lucru care îl neliniștește. Unde mai punem că, în glumă, Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă a dezvăluit că la emoțiile sale se adaugă și faptul că este pentru prima dată ginerică?

„E pentru prima oară când dau un interviu. Sunt foarte emoționat- prima oară interviu, prima oară ginerică (râde). În mașină, când veneam spre locație am plâns puțin. Am auzit o melodie și am avut emoții. În sufletul meu este doar fericire și mulțumire pentru Bunul dumnezeu.

O strig Larisa Ogică. Așa am strigat-o întotdeauna. Nu ne mai lipsește nimic în acest moment. Suntem fericiți și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru darurile pe care ni le dă în fiecare zi.', a precizat fericitul mire.

Larisa Udilă a devenit Larisa Ogică! „Tata o să fie cel mai afectat'

Deși urmează să devină mămică și a avut parte de cununia mult visată, Larisa Udilă nu poate să nu se gândească și la sentimentele părinților ei. Are o relație foarte apropiată cu aceștia și îi iubește enorm, motiv pentru care se declară conștientă de felul în care tata și mama Udilă se simt în aceste momente.

„Nu o să mă mai cheme Udilă, cred că tata o să fie cel mai afectat. Mereu făceam mișto de viitorul meu soț și îi spuneam că o să îmi păstrez numele și el era extrem de afectat. Îmi spunea: ', a mai declarat Larisa Ogică, la Teo Show.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter