Prima conversație dintre Zanni și Alex Velea. Ce i-a scris câștigătorul Survivor

Publicat pe

Zanni a câștigat Survivor România 2021, iar cei care l-au susținut cel mai mult au fost Alex Velea și Antonia. Cum bine știți, Zanni a fost abandonat de părinți, iar Alex Velea i-a întins o mână de ajutor, după ce câștigătorul Survivor a apelat la el. Care a fost modul în care s-a desfășurat primul dialog dintre iubitul Antoniei și Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a câștigat Survivor România, Zanni este din ce în ce mai aproape de a-și îndeplini visul. În plus, acesta beneficiază de sprijinul necondiționat al lui Alex Velea, cel care l-a și susținut cel mai mult atunci când se afla în Republica Dominicană. Pe de altă parte, Zanni îi este foarte recunoscător lui Alex Velea pentru tot ce a făcut pentru el încă de la început, pentru faptul că l-a luat sub aripa lui și că l-a ajutat să pună bazele unei cariere muzicale.

Prima conversație dintre Zanni și Alex Velea. Ce i-a scris câștigătorul SurvivorPrima conversație dintre Zanni și Alex Velea. Ce i-a scris câștigătorul Survivor

Cel care a făcut primul pas a fost chiar Zanni. Acesta, dorindu-și o carieră în domeniul muzical, i-a scris lui Alex Velea pe Instagram, rugându-l să-i dea o șansă. Artistul i-a răspuns, l-a întrebat dacă știe să cânte, iar, ulterior, l-a chemat la studio. Iubitul Antoniei a povestit cu exactitate care a fost discuția dintre el și Zanni.

Citește și: Alex Velea, declarații dure după ce Zanni a câștigat Survivor:„Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool'

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp.Ce nume poartă copilul

Citește și: Andra Volos, hărțuită de iubitul însurat! A încercat să îi spargă ușa:„Chem poliția sau pe nevastă-ta'

Citește și: Lili Sandu revine în televiziune, la Vorbește Lumea:„Sunt entuziasmată'

Care a fost primul diajog dintre Zanni și Alex Velea

După ce l-a chemat la studio, Alex Velea a dorit să-l ia sub aripa lui pe Zanni, iar în anul 2019, câștigătorul Survivor a lansat prima lui piesă, care se numește „Caut cheia'.

Mi-a dat un mesaj pe Instagram: Dă-mi putere să dau si eu mai departe. Și eu l-am întrebat: O pârlești bine? Ai mai cântat, care e treaba? Nu am mai cântat, dar simt că pot să cânt. Și am zis: la mine la studio, nu că e coadă, dar sunt câțiva băieți care vor să facă fix cam aceleași lucruri. Eu nu am timp de așteptat, eu vreau să fac acum, a zis el.

Zic, bine, hai vino la studio să văd ce poți să faci. Așa a început călătoria noastră muzicală. În 2019, în toamnă cred că a scos prima lui piesă „Caut cheia', practic povestea lui de viață spusă așa, în două minute jumate. Mai are o piesă, după care a început să apară pe materialul ăsta Trapanele All Stars, Omar este colegul lui de trupă', a spus Alex Velea.

Zanni, despre mesajul trimis lui Alex Velea

După ce a încercat să muncească în diverse domenii, Zanni a realizat că muzica este, de fapt, calea potrivită pentru el. Atunci a prins curaj și i-a dat un mesaj lui Alex Velea.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou (…)

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător', a spus Zanni, la Chefi la cuțite.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter